ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μέχρι την Πέμπτη το ραντεβού

Το αργότερο μέχρι την Πέμπτη θα έχουν συναντηθεί Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Γιάννης Αλαφούζος, προκειμένου να βάλουν τέλος στην κρίση που πήγε να δημιουργηθεί.

Μέχρι την Πέμπτη το ραντεβού

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι γραμματείς τους επικοινώνησαν χθες, για να φιξαρουν το ραντεβού που θα έχουν οι δύο τους και πιθανότατα αυτό θα γίνει μέχρι την Πέμπτη.

Οι δύο άνδρες έχουν την πρόθεση να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση μεταξύ τους και να κάνουν σαφείς τις θέσεις τους μετά τα όσα ακολούθησαν από το ρεπορτάζ στον «ΣΚΑΪ» που δυσαρέστησε και εκνεύρισε τον Γιαννακόπουλο.  Επίσης, θα γίνει συζήτηση αναλυτικά για την βοήθεια του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ στην ΠΑΕ, με τον Αλαφούζο να ζητάει λεπτομέρειες για τις προθέσεις του πρώτου. Θα ζητήσει να μάθει τον τρόπο με τον οποίο θέλει να μπει Γιαννακόπουλος στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και το ύψος χρημάτων που προτίθεται να βάλει.

Υπάρχει ένα σενάριο που θέλει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να βοηθά οικονομικά άμεσα την ΠΑΕ, προκειμένου να εξασφαλιστεί η αδειοδότηση, κάτι που, φυσικά, είναι ευχής έργον για το «τριφύλλι».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.303 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.