ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χάνει Παναθηναϊκό ο Αγκάνθο

Χωρίς τον Αγκάνθο θα κατέβει στη Λεωφόρο ο Άρης για το ματς με τον Παναθηναϊκό στις 8 Μαρτίου.

Χάνει Παναθηναϊκό ο Αγκάνθο

Απών απ’ το ματς της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό, στις 8 Μαρτίου θα είναι για τον Άρη ο Νταβίντ Αγκάνθο. Ο Ισπανός φορ συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες στο παιχνίδι με τη Βέροια και ο Σούλης Παπαδόπουλος έκανε σκόπιμο να στερηθεί τις υπηρεσίες του στην εν λόγω αναμέτρηση.

Κι αυτό διότι θεωρήθηκε πολύ πιο σημαντική η παρουσία του με τον Πλατανιά (εκτός), με τον ΟΦΗ (εντός) και τον ΠΑΟΚ (εντός).

Η ανακοίνωση:

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.299 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ο Νταβίντ Αγκάνθο συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με τη Βέροια. Οπως αποφάσισε ο προπονητής του Αρη, Σούλης Παπαδόπουλος, ο Ισπανός επιθετικός θα εκτίσει την ποινή του (μία αγωνιστική) στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.