ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αδειοδότηση σε πρώτο πλάνο

Κάτω από άκρα μυστικότητα συνεχίζονται οι κινήσεις για να εξασφαλίσει ο Παναθηναϊκός άδεια και να παίξει του χρόνου στην Ευρώπη.

Αδειοδότηση σε πρώτο πλάνο

Ο Γιάννης Αλαφούζος με τους συνεργάτες του αφιερώνουν πολλές ώρες στο συγκεκριμένο πλάνο, αφού μιλάμε για μια υπόθεση εξαιρετικά σημαντική, τόσο σε οικονομικό επίπεδο, όσο και στο πρεστίζ του Παναθηναϊκού.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα της ομάδας και μάλιστα χθες είχε συνάντηση μαζί του για να διαπιστωθούν οι όποιες εξελίξεις. Το θέμα της αδειοδότησης φαίνεται πως πηγαίνει σε πολύ καλό δρόμο και φυσικά αυτό το «μαρτυρά» και το νοικοκύρεμα που υπάρχει την φετινή σεζόν.

Το μπάτζετ έχει μειωθεί σε σχέση με πέρσι –που δεν πήρε άδεια το τριφύλλι- έχει επιτευχθεί διακανονισμός με σχεδόν όλους τους πρώην παίκτες και προπονητές, ενώ η διοίκηση είναι όσο το δυνατόν πιο «εντάξει» στις πληρωμές μισθών κάθε μήνα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.233 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέραν αυτών υπάρχει και σαφές πλάνο για το εγγύς μέλλον που αφορά τη βιωσιμότητα των «πράσινων» το οποίο εφόσον τηρηθεί, τα πράγματα θα γίνουν ακόμα καλύτερα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.