Ποδόσφαιρο

Ήθελαν «φρούριο» τη Λεωφόρο, όχι όμως το Καραϊσκάκη!

Ήθελαν «φρούριο» τη Λεωφόρο, όχι όμως το Καραϊσκάκη!

Στη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα του ντέρμπι της άλλης εβδομάδας, ο Παναθηναϊκός ζήτησε τα ίδια με του πρώτου γύρου, αλλά για την ώρα ο Ολυμπιακός δεν εμφανίζεται θετικός, με το τριφύλλι να θυμίζει περιστατικά που έχουν συμβεί στο Φάληρο.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Καραϊσκάκη η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι της άλλης Κυριακής με τον Ολυμπιακό παρουσία εκπροσώπων των δύο ομάδων, της Λίγκας, της Αστυνομίας και της ΔΕΑΒ.

Η θέση του Παναθηναϊκού ήταν ξεκάθαρη και αδιαπραγμάτευτη. Ζήτησε εγγράφως να ισχύσουν τα ίδια ακριβώς που ίσχυσαν και στο ματς του πρώτου γύρο στη Λεωφόρο, εκεί όπου είχε φτιαχτεί ένα… φρούριο, δίχως λόγο και αιτία.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά επιφυλάχθηκε να μεταφέρει το έγγραφο με την απαίτηση του Παναθηναϊκού στη ΓΑΔΑ. Ο Ολυμπιακός είναι προφανές ότι δεν είναι θετικός σε ανάλογα με τον πρώτο γύρο μέτρα και έκανε λόγο για «διαφορετικής επικινδυνότητας γήπεδα» και για «ίδια μέτρα που παίρνονται πάντα στο Καραϊσκάκη».

Το τριφύλλι υπενθύμισε τι συνέβη στο περσινό ντέρμπι στο Φάληρο, όταν με αυτά τα μέτρα η αποστολή δέχτηκε επίθεση και τραυματίστηκε από κροτίδα ο Λαγός, το βανάκι με τα μέλη της διοίκησης δέχτηκε κι αυτό επίθεση, υπήρξε το περιστατικό με τον Γιάννη Αλαφούζο στο ασανσέρ, ενώ στο μπουθ που κάθονταν οι εκπρόσωποί του συλλόγου υπήρχε μεγάφωνο με το οποίο έβριζαν καθόλη τη διάρκεια του αγώνα.

Οριστικό: Τηλεοπτικό ΜΠΑΜ από Αλαφούζο!
POPULAR NOW Οριστικό: Τηλεοπτικό ΜΠΑΜ από Αλαφούζο!

Πριν από τρία χρόνια επίσης στο γνωστό ντέρμπι της ντροπής στο Καραϊσκάκης, οι οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν μπει στον αγωνιστικό χώρο όχι για να «πανηγυρίσουν» αλλά για να επιτεθούν, όπως και έγινε στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Εγινε αρκετή κουβέντα για το παρελθόν και… υπενθυμίστηκε στον νυν υπεύθυνο διοργάνωσης αγώνων του Ολυμπιακού και παρατηρητή αγώνα στη Ριζούπολη Βαγγέλη Μπαλόκα τι είχε συμβεί στο συγκεκριμένο ματς.

Και οι προκλήσεις για να φτιάξουν κλίμα ξεκίνησαν νωρίς, καθώς εντελώς… τυχαία στην πόρτα που έγινε η σημερινή σύσκεψη είχε κολληθεί ένα πρωτοσέλιδο ολυμπιακής εφημερίδας που αποκαλούσε «ζούγκλα» τη Λεωφόρο στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, όπου ακόμα και ο Γιάννης Μώραλης είχε τονίσει πως δεν συνέβη τίποτα μεπτό.

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ