Ποδόσφαιρο

Ημέρα κρίσης ή παράταση;

Ημέρα κρίσης ή παράταση;

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το ραντεβού Αλαφούζου-Γιαννακόπουλου θα γίνει μέσα στην ημέρα, ωστόσο υπάρχει ενδεχόμενο να πάρει εκ νέου παράταση. Τι θα συζητηθεί.

Αρχικά ήταν να γίνει Τρίτη, στη συνέχεια μετατέθηκε για σήμερα, ωστόσο κι αυτό δεν είναι σίγουρο 100%. Είναι πολύ πιθανό το μεσημέρι να γίνει το πολυαναμενόμενο ραντεβού Αλαφούζου-Γιαννακόπουλου, προκειμένου να φανεί το τι μέλλει γενέσταθ με το «μπάσιμο» του προέδρου της ΚΑΕ στην ΠΑΕ!

Η μίνι κόντρα που ξέσπασε τις προηγούμενες ημέρες λόγω του ρεπορτάζ της «Δίκης» του ΣΚΑΪ φαίνεται πως ανήκει στο παρελθόν και οι σχέσεις των δύο ανδρών έχουν αποκατασταθεί. Γι’ αυτό άλλωστε υπήρξε και απευθείας επικοινωνία των δύο για να φιξάρουν το ραντεβού.

Οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις είναι πολλές. Και γι’ αυτό δεν είναι ακόμα σίγουρο πως θα γίνει το ραντεβού, την ώρα μάλιστα που το βράδυ παίζει και ο Εξάστερος. Οι πληροφορίες λένε πως οι δυο τους θα βρεθούν σε περιοχή μακριά απ’ τα φώτα της δημοσιότητας και μένει να επαληφθεί, διαφορετικά θα ψάξουν να βρουν νέα ημέρα.

Όσον αφορά την «θεματολογία» της κουβέντας τους, το πιο βασικό είναι το πώς επιθυμεί να μπει στην ΠΑΕ ο Δ. Γιαννακόπουλος. Αν αυτό θα αφορά αγορά μετοχών, αν θα επιδιώξει να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο ή αν θα θελήσει να βοηθήσει δίχως να πάρει μετοχές. Επίσης σημαντικό είναι το προτίθεται να μπει στο ποδοσφαιρικό τμήμα από τώρα ή το καλοκαίρι. Στις πρόσφατες δηλώσεις του είχε πει για καλοκαίρι πάντως. Τέλος, ακόμα κι αν μπει σε λίγους μήνες τελικά, θα συζητηθεί το ενδεχόμενο να συνεισφέρει πιθανώς οικονομικά στην παρούσα φάση, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να εξασφαλίσει σίγουρα την αδειοδότηση.

Οριστικό: Τηλεοπτικό ΜΠΑΜ από Αλαφούζο!
POPULAR NOW Οριστικό: Τηλεοπτικό ΜΠΑΜ από Αλαφούζο!

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ