Ποδόσφαιρο

Τα είπαν!

Τα είπαν!

Το πολυαναμενόμενο ραντεβού ανάμεσα σε Αλαφούζο και Γιαννακόπουλο έγινε και αναμένουμε πλέον την επίσημη τοποθέτησή τους για τα συμπεράσματα αυτού!

Η συνάντηση ανάμεσα σε Γιάννη Αλαφούζο και Δημήτρη Γιαννακόπουλο έγινε! Οι δύο άνδρες βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης, μακριά απ’ τα φώτα της δημοσιότητας και συζήτησαν το θέμα της εμπλοκής του προέδρο της ΚΑΕ στην ΠΑΕ!

Όπως είναι σαφές ακόμα δεν έχει «βγει» το τι συζητήθηκε και ποιο είναι ακριβώς το κλίμα. Άλλωστε γι’ αυτό το λόγο το ραντεβού τους έγινε σε «μυστικό» μέρος, προκειμένου να κρατήσουν χαμηλούς τόνους.

Σίγουρα η θεματολογία -πέραν της εν γένει παναθηναϊκής επικαιρότητας- αφορούσε το πώς θα μπει στην ΠΑΕ ο Δ. Γιαννακόπουλος. Αν αυτό θα αφορά αγορά μετοχών, αν θα επιδιώξει να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο ή αν θα θελήσει να βοηθήσει δίχως να πάρει μετοχές. Επίσης στο τραπέζι θα έπεσε και το αν ο διοικητικός ηγέτης του Εξάστερου επιθυμεί να ασχοληθεί με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα από τώρα ή το καλοκαίρι. Θυμίζουμε στις πρόσφατες δηλώσεις του για τα 106 γενέθλια του συλλόγου, είχε πει πως το καλοκαίρι θα συνεισφέρει.

Πιθανώς να συζητήθηκε και το ενδεχόμενο να δώσει μια οικονομική «τζούρα» προκειμένου να εξασφαλιστεί η αδειοδότηση και να μην υπάρξουν προβλήματα με την ευρωπαϊκή έξοδο. Τις προσεχείς ώρες αναμένεται επίσημη τοποθέτηση των δύο ανδρών, πιθανώς και με κοινή τους ανακοίνωση, όπου θα ενημερώνουν λεπτομερώς για όλα, για το αύριο του συλλόγου.

Οριστικό: Τηλεοπτικό ΜΠΑΜ από Αλαφούζο!
POPULAR NOW Οριστικό: Τηλεοπτικό ΜΠΑΜ από Αλαφούζο!

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ