ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Μπεργκ και Πράνιτς… στον κόσμο!

Την ευκαιρία να πάρουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με τους δύο άσους του Παναθηναϊκού θα έχουν οι φίλοι της ομάδας.

Μπεργκ και Πράνιτς... στον κόσμο!

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στις 13:30 στο επίσημο κατάστημα του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Λεωφόρου (Οδός Τσόχα), θα βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές Μάρκους Μπεργκ και Ντάνιελ Πράνιτς για να υπογράψουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με τους φίλους του Παναθηναϊκού.

Μία ημέρα πριν από την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Εργοτέλη για το Πρωτάθλημα της Super League, οι δύο βασικοί παίκτες του τριφυλλιού θα βρεθούν ανάμεσα στον κόσμο που τους έχει αγκαλιάσει με την αγάπη του απ’ την αρχή της σεζόν.

Μαζί με τους παίκτες θα είναι και η δημοφιλής μασκότ ο «ΠΑΝΑΘΑΣ» που θα υποδεχτεί τους μικρούς Παναθηναϊκούς και θα φωτογραφηθεί εξίσου μαζί τους.

begkis

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ