Ποδόσφαιρο

Το… αύριο με Γιαννακόπουλο

Το… αύριο με Γιαννακόπουλο

Ένα ποσό της τάξεως των 2-3 εκατ. ευρώ λέγεται πως θα βάλει το καλοκαίρι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για να βοηθήσει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Στο πλευρό Αλαφούζου, τι γίνεται με αδειοδότηση.

Το βασικό και πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα βοηθήσει σίγουρα τον Παναθηναϊκό. Μετά τις αμοιβαίες εξηγήσεις στο χθεσινό ραντεβού, ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ ενισχύει σε λίγους μήνες το τριφύλλι, προκειμένου να έρθουν ακόμα καλύτερες μέρες.

Το ποσό που θα μπει στα ταμεία του συλλόγου δεν έχει γίνει γνωστό. Σύμφωνα με κάποιες –μη επιβεβαιωμένες- πληροφορίες, προτίθεται να βάλει περίπου 2-3 εκατ. ευρώ από την τσέπη του. Ένα ποσό που μπορεί όντως να αλλάξει τις ισορροπίες της τρέχουσας κατάστασης, αν αναλογιστεί κανείς πως το συνολικό φετινό μπάτζετ είναι περίπου 5 εκατ.

Το γεγονός ότι τα όποια χρήματα δώσει θα μπουν μέσω της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, ουσιαστικά δείχνει την έμπρακτη στήριξη του Γιαννακόπουλου στο μοντέλο της λαϊκής βάσης και φυσικά στον Γιάννη Αλαφούζο που τρέχει το πρότζεκτ.

Ένα «μυστήριο» είναι το αν ο πρόεδρος της ΚΑΕ σκέφτεται να δώσει κάποιο ποσό μέχρι τις 31 Μαρτίου, προκειμένου να εξασφαλιστεί με πάσα βεβαιότητα η αδειοδότηση για τη νέα σεζόν και η ευρωπαϊκή έξοδος. Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι, ωστόσο είναι δεδομένο πως αν ο «Mr ΣΚΑΪ» αντιληφθεί πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα, ενδεχομένως «χτυπήσει» την πόρτα του Γιαννακόπουλου.

Οριστικό: Τηλεοπτικό ΜΠΑΜ από Αλαφούζο!
POPULAR NOW Οριστικό: Τηλεοπτικό ΜΠΑΜ από Αλαφούζο!

Τέλος, η χθεσινή κοινή ανακοίνωση των δύο έδειξε με τον πλέον… επίσημο τρόπο πως ο Γιαννακόπουλος δεν θέλει καμία εμπλοκή των ανθρώπων που συμμετείχαν στην πολυμετοχικότητα των προηγούμενων ετών, κάτι που φυσικά βρήκε σύμφωνο τον πρόεδρο της ΠΑΕ.

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ