ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Διονύσης Δεσύλλας

Ο Γιαννακόπουλος, το παραδάκι και η αδειοδότηση…

Το τοπίο ξεκαθάρισε. Πλέον, δεν υπάρχουν ερμηνείες, κύκλοι, τετράγωνα, τρίγωνα, inside info. Τα πάντα είναι επίσημα. Γράφει στο panathinaikos24.gr ο Διονύσης Δεσύλλας.

Ο Γιαννακόπουλος, το παραδάκι και η αδειοδότηση…

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεσμεύτηκε για οικονομική βοήθεια στην ΠΑΕ το καλοκαίρι, ξεκαθάρισε ότι δεν παίρνει μετοχές και επί της ουσίας γίνεται ένας «μεγάλος σύμμαχος» στο πλευρό του Γιάννη Αλαφούζου.

Δεν χωρά αμφιβολία ότι η είδηση από μόνη της είναι ευχάριστη. Σε μια εποχή που ο πρόεδρος της ΠΑΕ, με τα σωστά του και τα λάθη του, τραβάει μόνος του το κουπί, η «υποσχετική» του Γιαννακόπουλου είναι ένα μικρό «φως». Μια ελπίδα.  Διότι θα μπει ζεστό χρήμα, της τάξεως των 3 (;)  περίπου εκατ. ευρώ, κάτι που είναι πέρα για πέρα αναγκαίο για τους «πράσινους». Εκτός αυτού, ίσως αυτή η είσοδος του προέδρου της ΚΑΕ στο μπάσκετ να αποτελέσει  κι ένα μήνυμα. Ένα μήνυμα, ενόψει της συνέχειας, ότι η οικογένεια είναι δίπλα και στο ποδόσφαιρο…

Αρκούν, βέβαια, αυτά για να «καθαρίσει» οικονομικά το «τριφύλλι». Όχι, βέβαια. Από τη στιγμή που Κινέζος δεν υπάρχει (σ.σ. για την ακρίβεια δεν υπήρχε ποτέ, υπό την έννοια ότι ο Γιαννακόπουλος το έψαξε, αλλά δεν κατάφερε να πείσει τον υποψήφιο επενδυτή), δεκάδες εκατομμύρια, μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου δεν μπαίνουν, τότε ο δρόμος παραμένει μακρύς. Tο πλάνο λιτότητας στο οικονομικό και χτισίματος στο αγωνιστικό, μένει ως έχει, τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας, με τη διαφορά ότι, πλέον, ο Αλαφούζος έχει δίπλα του οικονομικά και… συμβουλευτικά τον Γιαννακόπουλο. Δεν είναι λίγο, αλλά δεν σώζει απ΄ ευθείας την κατάσταση…

Ο μεγάλος στόχος, μέχρι να φτάσουμε στο «τσοντάρισμα» και το «μοντάρισμα» του καλοκαιριού είναι ένας. Να το γράψω με κεφαλαία, για να τονιστεί η σπουδαιότητα της λέξης. ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ. Αν ο Παναθηναϊκός την πάρει, τότε όλα βαίνουν καλώς και το πλάνο συνεχίζεται σχεδόν άψογα. Αν όχι, τότε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια πάει στράφι. Μην περιμένετε διαρροές σχετικά με  το θέμα, όπως γινόταν πέρυσι. Τα στόματα είναι κλειστά και λίγα πράγματα βγαίνουν προς τα έξω. Ούτε αισιοδοξίες, ούτε συντηρητικές εκτιμήσεις.  Το απόλυτο τίποτα. Υπομονή μέχρι τα μέσα Απριλίου…

Υ.Γ.: Σύντομα θα αρχίσουμε μια νέα προσπάθεια από το panathinaikos24.gr, με σκοπό την άμεση συμμετοχή σας στην ιστοσελίδα. Σε λίγες μέρες έρχεται το p24socialfans… To δικό σας site!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ