ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Όταν έμαθα για τον ΠΑΟ χοροπηδούσα»!

Περιχαρής και έτοιμος για μια νέα πρόκληση στην καριέρα του δήλωσε ο Ζακ Ράιτ, που έφτασε στην Αθήνα για… μόνιμη εγκατάσταση.

«Όταν έμαθα για τον ΠΑΟ χοροπηδούσα»!

Ο Αμερικανός γκαρντ που αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτηση του «τριφυλλιού», έφτασε στη χώρα μας συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και το παιδί τους.

«Όταν έμαθα για την πρόταση του Παναθηναϊκού χοροπηδούσα μέσα στο σπίτι μου. Ήταν πολύ εύκολο να δεχτώ την πρόταση. Λατρεύω την Ελλάδα από την εποχή που έπαιζα στο Ρέθυμνο και ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ σπουδαία ομάδα με εξαιρετικό υλικό. Υπάρχει ο Διαμαντίδης και ο Ούκιτς, ωστόσο ο Ούκιτς έχει μείνει πίσω λόγω τραυματισμού και εγώ είμαι εδώ για να βοηθήσω», δήλωσε και πρόσθεσε:

«Είμαι έτοιμος για την τεράστια πρόκληση. Ο ρόλος μου ίσως να είναι μικρός, αλλά είμαι εδώ για να κάνω ό,τι μου ζητηθεί. Στόχος μου είναι να κερδίσω, όπως κάθε αθλητής. Θέλω να προσφέρω κι εγώ στην ομάδα για να πετύχει τους στόχους της στο πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.935 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην απογευματινή προπόνηση αναμένεται να έχει την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες, αλλά και τον Αργύρη Πεδουλάκη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...