Μπάσκετ

Σοκ με Κάρι!

Σοκ με Κάρι!

Ισχυρό πλήγμα στον Παναθηναϊκό καθώς ο Ραμέλ Κάρι τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός δράσης για διάστημα ενός μήνα. Τράμπα Μπατίστ-Ράιτ στην Α1!

Μεγάλη ατυχία για τον Παναθηναϊκό! Μια μερά μετά το γλέντι επί του Ολυμπιακού για την Ευρωλίγκα, τα χαμόγελα… πάγωσαν στο ΟΑΚΑ!

Λόγος; Ο τραυματισμός του Ραμέλ Κάρι. Ο Αμερικανός γκαρντ χτύπησε στο ματς με τους «ερυθρόλευκους» και σήμερα υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

Αυτές, δυστυχώς για τον Εξάστερο, έδειξαν πως έχει υποστεί οστικό οίδημα στην ποδοκνημική, κάτι που θα τον κρατήσει εκτός για περίπου ένα μήνα, προσθέτοντας από το πουθενά σοβαρό «μπελά» στον Αργύρη Πεδουλάκη!

Αυτό ουσιαστικά θέτει επιτακτική πλέον ανάγκη την άμεση προσαρμογή του Ζακ Ράιτ στα «θέλω» του τριφυλλιού. Κι αυτό φάνηκε με το… καλημέρα. Διότι ο «Άρτζι» έκανε αλλαγή τον νεοαποκτηθέντα άσο με τον Μάικ Μπατίστ για τα παιχνίδια της Α1.

Έτσι, ο Ράιτ θα έχει δικαίωμα να παίξει και στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου λογικά θα κάνει ντεμπούτο με τον Πανιώνιο –έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα- ενώ ο «Μιχάλης» θα αγωνίζεται –για την ώρα- μόνο στην Ευρωλίγκα.

Exit mobile version