Ερασιτέχνης

Επιστρέφουν τα φίνα κορίτσια…

Επιστρέφουν τα φίνα κορίτσια…

Το πρώτο σερβίς της 18ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών θα γίνει αύριο στο κλειστό της Κυψέλης με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τους Μακεδόνες στις 15:00.

Οι «πράσινες» θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, με τον προπονητή Γιώργο Ρούση να δηλώνει: «Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες και παράλληλα να κάνουμε ένα βήμα ακόμη για τα πλέι οφ. Οι Μακεδόνες είναι μία από τις εκπλήξεις της χρονιάς, έχει πετύχει από πολύ νωρίς τους στόχους της που σημαίνει ότι θα παίξει χωρίς άγχος στο αυριανό παιχνίδι κι αυτό τον καθιστά επικίνδυνο αντίπαλο. Εμείς έχουμε στόχους και για να τους πραγματοποιήσουμε πρέπει να πάρουμε το τρίποντο».

Ο ΠΑΟ δεν έχει προβλήματα με τον προπονητή να ζητά «τη στήριξη του κόσμου μας, όπως συμβαίνει σε κάθε παιχνίδι για να μας βοηθήσει να πετύχουμε στους στόχου μας και παράλληλα να μας δώσει την ώθηση για να κάνουμε την υπέρβαση αργότερα».

Αναλυτικά το αυριανό πρόγραμμα:

Σάββατο 22/2/2014

Πανελληνίου, 15.00, ΑΟ Παναθηναϊκός – ΑΣ Μακεδόνες, Οικονόμου Β. – Τοψιδέλης Κατσάνειο, 18.00, ΓΣ Ηρακλής – ΑΟ Μαρκοπούλου, Σιμίδης – Μπέλλος Νάξου, 19.00, ΑΟΝ Πανναξιακός – ΟΠ Ρεθύμνου, Καπάνταης – Πρέντζας Ν. Ιωνίας, 19.00, ΑΣΠ Ίωνες – ΦΟ Βριλησσίων, Χρηστίδης – Κολτσίδας Ζηρινείου, 20.00, ΓΣΚ Ηρακλής – Ολυμπιακός ΣΦΠ, Σταρίδας – Παπαστάμος

Exit mobile version