Ποδόσφαιρο

«Για τον κόσμο μας»!

«Για τον κόσμο μας»!

Το μήνυμα των Μπεργκ και Πράνιτς ήταν σαφές: «Νίκη με τον Εργοτέλη και μετά με τον Ολυμπιακό για τον κόσμο μας», είπαν, από κοινού, οι δυο παίκτες, σε εκδήλωση της greenteam.

Οι δυο ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στη Λεωφόρο και στην μπουτίκ της ομάδας, όπου υπέγραψαν αυτόγραφα σε μικρούς φίλους της ομάδας και φυσικά αποθεώθηκαν από τον κόσμο. Οι δυο τους συμφωνούν. «Πρώτα ο Εργοτέλης, μετά ο Ολυμπιακός» και προσθέτουν ότι θα κάνουν τα πάντα για νίκες, αφιερωμένες στους φιλάθλους.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις των Ντάνιελ Πράνιτς και Μάρκους Μπεργκ

Ντάνιελ Πράνιτς

Για την εκδήλωση:  «Είναι καλό να είμαστε δίπλα στον κόσμο, να μας βλέπει, να μας γνωρίζει. Τους ευχαριστούμε που είναι δίπλα μας και στο γήπεδο και σήμερα. Θέλουμε να συνεχίσουν να είναι κοντά μας και να μας στηρίζουν»

Για το ματς με τον Εργοτέλη:  «Θέλουμε να νικήσουμε, είναι σημαντικό  το ματς γιατί μετά έρχεται δύσκολο παιχνίδι. Κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά, έχουμε αφοσιωθεί αυτή την εβδομάδα στη προπόνηση και έχουμε αφιερώσει χρόνο για να δούμε τον τρόπο παιχνιδιού του Εργοτέλη. Θέλουμε τη νίκη για εμάς και για τον κόσμο»

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:  «Το ματς με τον Ολυμπιακό είναι δύσκολο, έρχεται όμως μετά τον Εργοτέλη. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Κερδίζουμε τον Εργοτέλη και μετά θα έχουμε στη διάθεση μας μια εβδομάδα προπόνησης για να προετοιμαστούμε κατάλληλα, για να πάμε και να πάρουμε τη νίκη για τον κόσμο».

Μάρκους Μπεργκ

Για την εκδήλωση: «Είναι καταπληκτικό το συναίσθημα, δεν έχουμε την ευκαιρία να είμαστε τόσο συχνά σε επαφή με τον κόσμο. Τους ευχαριστούμε που ήρθαν και θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να νικάμε για να τους ανταμείβουμε».

Για το ματς με τον Εργοτέλη: «Θέλουμε να νικήσουμε. Εχουμε παίξει 3 φορές τη φετινή χρονιά και πήραμε επιτυχή αποτελέσματα. Όμως τώρα έρχονται με αλλαγές σε παίκτες και προπονητή. Θα είναι δύσκολο το ματς, αλλά πιστεύω ότι θα νικήσουμε».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Είναι ευχής έργον να κατακτήσουμε τη νίκη με Εργοτέλη και Ολυμπιακό.  Αυτό θα μας αποκομίσει σημαντικά οφέλη για τη συνέχεια, ώστε να μπορέσουμε να καταφέρουμε το καλύτερο για τη συνέχεια. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Πρώτα πρέπει να νικήσουμε τον Εργοτέλη και μετά έχουμε τον Ολυμπιακό».

Exit mobile version