Ερασιτέχνης

Στη Λεωφόρο το ράγκμπι!

Στη Λεωφόρο το ράγκμπι!

Την Κυριακή, μετά το ματς ποδοσφαίρου με τον Εργοτέλη, η ομάδα ράγκμπι δίνει τον δικό της αγώνα στο «σπίτι» του Παναθηναϊκού, τη Λεωφόρο!

Ο Παναθηναϊκός, πιστός στον ευρωπαϊκό του χαρακτήρα, καλωσορίζει στην οικογένεια του ένα απο τα πιο ιστορικά αθλήματα, το rugby.

Στην καρδιά του Παναθηναϊκού κόσμου, το γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης, δίνει αύριο Κυριακή (23/2) το μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς στις 19:00 κόντρα στους Άτικα Σπρίγκμποξ για το Rugby Unity Cup.

Ο προπονητής του Τριφυλλιού, Γιώργος Τσατσαρώνης τόνισε: «Η προετοιμασία έχει ολοκληρωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, περιμένουμε να αποδώσουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας και να πάρουμε τη νίκη, προσφέροντας θέαμα και χαρά στον κόσμο που μας στηρίζει απ’ την πρώτη στιγμη».

Κάλεσμα στον κόσμο έκανε και ο έφορος της ομάδας ράγκμπι, Γιώργος Ιωάννου μέσω της ραδιοφωνικής εκπομπής Greenvoice Panathinaikos (ΑΡΤ FM 90,6) αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Είναι τεράστια τιμή να παίζουμε για τον Παναθηναϊκό και πιο μεγάλη τιμή να παίξουμε στη Λεωφόρο. Στον Παναθηναϊκό βρισκόμαστε από τοΝοέμβρη. Το ενδιαφέρον για το άθλημα είναι τεράστιο, και από νέους παίκτες που θέλουν να ενταχθούν. Σε προπόνηση καμιά φορά είμαστε ακόμα και εξήντα άτομα. Η ανταπόκριση που υπάρχει είναι τεράστια. Ο Π.Α.Ο. μας έχει αγκαλιάσει. Όλος ο κόσμος συζητάει για το τι θα γίνει την Κυριακή. Καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει να παρακολουθήσει την αναμέτρηση».

Το ρόστερ: 1. Βενιαμήν Δαβίδης 2. Πάνος Μαρμαράς 3. Άγγελος Γεωργαντής 4. Νίκος Τζουμάκας 5. Δημήτρης Ρούσσος 6. Βαγγέλης Νάστας 7. Δημήτρης Κατσαφράκης 8. Φίλιππος Σωτηριάδης (αρχηγός) 9. Κώστας Κικίδης 10. Γιώργος Τσατσαρώνης 11. Γιάννης Ρίζος 12. Βασιλης Καραμπατσος

Exit mobile version