ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

Γιόρτασε με Ρότσα το Άργος

Με καλεσμένο τον Χουάν Ρότσα, γιόρτασε ο σύνδεσμος φιλάθλων του Παναθηναϊκού στο Άργος, κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του.

Γιόρτασε με Ρότσα το Άργος

Ο τοπικός σύνδεσμος, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του μέσα σε άκρως γιορτινό και Παναθηναϊκό κλίμα και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, έδωσε με ιδιαίτερη χαρά το παρόν στην εκδήλωση, στην οποία οι φίλοι του τριφυλλιού τον βράβευσαν με τιμητική πλακέτα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ

READ MORE