Ποδόσφαιρο

Γκέλα… καταμεσήμερο

Γκέλα… καταμεσήμερο

Σε ένα ματς που διεξήχθη μετά από... χρόνια μεσημέρι στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 1-1 με τον Εργοτέλη, αν και είχε ευκαιρίες να πάρει το ματς. Μεγάλος εκνευρισμός με τον Δελφάκη που σφύριζε ώρες-ώρες ό,τι ήθελε.

Συγκλονιστική στήριξη του κόσμου που δεν σταμάτησε λεπτό να ενθαρρύνει τους παίκτες του Αναστασίου και ζήτησε το διπλό στο Φάληρο!

Το τριφύλλι άνοιξε το σκορ με τον Πράνιτς στο 20′, ωστόσο ισοφαρίστηκε στο 47′ απ’ τον Μπαντιμπανγκά.

Το ματς:

Απολαυστικός ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο έχοντας χάσει αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξει από πολύ νωρίς το σκορ. Πράνιτς και Μπέργκ οι κύριοι εκφραστές της πράσινης επίθεσης με τον Κροάτη χαφ να σκοράρει στην τρίτη κλασική του προσπάθεια στο 20’ με εκπληκτικό τρόπο. Προηγουμένως το τριφύλλι είχε χάσει μεγάλες ευκαιρίες με σουτ έξω απ την περιοχή.  Ο ανεβασμένος Σουηδός –μετά και την κλήση του στην εθνική- είχε δυο καλές στιγμές να σκοράρει μέσα απ την περιοχή, δίχως όμως να τα κατάφερει. Ο Εργοτέλης παρέμεινε σε παθητικό ρόλο στη μεγαλύτερη διάρκεια των 45 λεπτών, έχοντας ουσιαστικά μόνο μια καλή στιγμή, όταν στο 18’ ο Μονακέλο προσπάθησε με ψαλιδάκι να νικήσει τον Καπίνο, αλλά ο γκολκίπερ των «πρασίνων» είπε όχι! Μετά το ημίωρο, έπεσε κάπως ο ρυθμός, με τον Παναθηναϊκό βέβαια να διατηρεί την υπεροχή.

Άσχημα ξεκίνησε το δεύτερο μέρος για τον Παναθηναϊκό, καθώς στο 1’ λεπτό της επανάληψης, σε μια ολιγωρία της άμυνας ο Μπαντιμπαγκά έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Μετά το γκολ του Εργοτέλη, οι πράσινοι ανέβασαν ρυθμούς, πιέζοντας στο μισό γήπεδο τους Κρητικούς σε 2-3 περιπτώσεις με Καρέλη, Νανο και Αμπέντ, με τον Εργοτέλη πάντως να αντιστέκεται στην πίεση, προσπαθώντας να παίξει με αντεπιθέσεις. Με την είσοδο του Μλάντεν Πέτριτς, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός άρχισε να ανεβάζει κι άλλο την πίεση και δημιούργησε φάσεις με αποκορύφωμα την απόκρουση-δοκάρι στο 72’ μετά την κεφαλιά του Κροάτη στράικερ. Με την είσοδο του Κλωναρίδη στο 79’, ο Αναστασίου τα έπαιξε όλα γι όλα με την ομάδα να πιέζει για το 2ο γκολ, όμως να υστερεί στην τελική προσπάθεια. Όμως κάτι ο εριστικός Δελφάκης και οι καθυστερήσεις των παικτών του Εργοτέλη, δεν άφησαν τους ποδοσφαιριστές του Αναστασίου να πάμε με τους τρεις βαθμούς στα αποδυτήρια και το 1-1 έμελε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Οριστικό: Τηλεοπτικό ΜΠΑΜ από Αλαφούζο!
POPULAR NOW Οριστικό: Τηλεοπτικό ΜΠΑΜ από Αλαφούζο!

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ