Ποδόσφαιρο

Ωμή αστυνομική βία!

Ωμή αστυνομική βία!

Ξύλο δίχως… διακρίσεις από τις δυνάμεις των ΜΑΤ χθες έξω από τη Λεωφόρο, μετά τα όσα έγιναν, για τα οποία ενημερωθήκατε από χθες.

Πλην των επεισοδίων, στην οδό Τσόχα, όταν οπαδοί του «τριφυλλιού» έβριζαν εν χορώ έξω από τα αποδυτήρια του γηπέδου τον Δελφάκη και στη συνέχεια δυο διμοιρίες των ΜΑΤ τους επιτέθηκαν για να τους απομακρύνουν, αυτό που ακολούθησε ήταν ακόμη πιο άγριο…

Γυναίκες, ηλικιωμένοι και μικρά παιδιά χτυπήθηκαν στους γύρω δρόμους, ενώ είναι ανατριχιαστική η εικόνα ενός αστυνομικού να ρίχνει κάτω φίλαθλο, ο οποίος ήταν σε κίνηση με το μηχανάκι του, επειδή τους έκανε παρατήρηση για τη βίαιη συμπεριφορά τους! Ταυτόχρονα, ένας ηλικιωμένος φίλαθλος σχεδόν λιποθύμησε στην οδό Τσόχα, από την αποπνικτική ατμόσφαιρα των δακρυγόνων και χρειάστηκε τη βοήθεια άλλων οπαδών της ομάδας για να τον μεταφέρουν μακριά από εκεί.

Ξυλοδαρμό είχαμε και στο Μετρό Αμπελοκήπων, με καταγγελίες φιλάθλων να κάνουν λόγο για αναίτια επίθεση της αστυνομίας στον κόσμο. «Οποιος φορούσε διακριτικό του Παναθηναϊκού τις έτρωγε», τονιζόταν.

Επί της οδού Τσόχα, οι δυνάμεις των ΜΑΤ προχώρησαν σε μια σύλληψη εφήβου, στον οποίο άσκησαν βία και συνεχώς τον εξύβριζαν, έχοντας τον στο έδαφος. Ο ίδιος, κλαίγοντας, τους εξηγούσε ότι δεν είχε σχέση με τα επεισόδια, ενώ από τα «γαλλικά» των αστυνομικών δεν ξέφυγαν ούτε οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι προσπαθούσαν, υπό αντίξοες συνθήκες, να καλύψουν το γεγονός.

Exit mobile version