ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χωρίς Παππά και… Πεδουλάκη!

Χωρίς τον προπονητή του Παναθηναϊκού ξεκίνησε η προετοιμασία για την μάχη της Πέμπτης με την Αρμάνι Μιλάνο. Απών απ' την προπόνηση και ο Νίκος Παππάς!

Χωρίς Παππά και... Πεδουλάκη!

Για πρώτη φορά φέτος στο πράσινο… απουσιόλογιο γράφτηκε το όνομα του Αργύρη Πεδουλάκη. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν μπόρεσε να πάει στο ΟΑΚΑ διότι έχει ένα πρόβλημα στο ισχίο και δεν του επέτρεψε να κάνει αυτός την προπόνηση.

Μια προπόνηση που έγινε υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Μανωλόπουλου, ο οποίος φυσικά ήταν σε συνεχή επικοινωνία με τον «Άρτζι». Ουσιαστικά, την Δευτέρα ξεκίνησε η προετοιμασία για το πολύ σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο την Πέμπτη, την ώρα που οι Ιταλοί είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένοι.

Πέραν του Πεδουλάκη, που από την Τρίτη αναμένεται να επιστρέψει στο… πόστο του, απουσίαζε κι ο Παππάς. Ο νεαρός γκαρντ χτύπησε σε μια μονομαχία του στο χθεσινό ματς με τον Πανιώνιο και έχει ενοχλήσεις στο γόνατό του, δίχως όμως να εμπνέει ανησυχία.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 25.180 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φυσικά, δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα κι ο Κάρι που έχει τεθεί νοκ-άουτ για τις επόμενες τρεις περίπου εβδομάδες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.