ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

Παναθηναϊκός-Ραπίντ..13 χρόνια αδελφική φιλία

Πανό για τη συμπλήρωση 13 ετών αδελφικής φιλίας, σήκωσαν οι φίλοι της Ραπίντ στο πρόσφατο παιχνίδι της Ραπίντ με την Γκρόντικ στο «Γκέρχαρντ Χάναππι».

Παναθηναϊκός-Ραπίντ..13 χρόνια αδελφική φιλία

Η αδελφοποίηση ανάμεσα στους φίλους του Παναθηναϊκού και της Ραπίντ, κρατάει 13 ολόκληρα χρόνια και στο χθεσινό ματς των «πράσινων» της Βιέννης, απλώθηκε ένα πανό στα ελληνικά που ανέφερε «Εδώ και 13 χρόνια μαζί σαν αδέρφια, μια δυνατή φιλία που ποτέ δε θα σβήσει».

Αναμένεται κάτι αντίστοιχο και από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, που συχνά πυκνά κάνουν το ταξίδι Αθήνα-Βιέννη, για να παρακολουθήσουν ματς της Αυστριακής ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ

READ MORE