ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ελλάς, Ευρώπη, Παναθηναϊκός

«Και φεύγει ο Σισέ…»! (vds)

Πέρασαν τέσσερα χρόνια από μια τεράστια ευρωπαϊκή βραδιά του Παναθηναϊκού. Ηταν 25 Φεβρουαρίου του 2010, όταν οι «πράσινοι» σκότωσαν τη Ρόμα (2-3), μέσα στο Ολίμπικο και πήραν την πρόκριση στους «16» του Europa League.

«Και φεύγει ο Σισέ...»! (vds)

Στη ρεβάνς του 3-2 του ΟΑΚΑ, το «τριφύλλι» πήγε στη Ρώμη, έχοντας πίστη για κάτι θετικό και τη συμπαράσταση περίπου 8000 φίλων του, που δημιούργησαν εξαιρετική ατμόσφαιρα στο στάδιο. Οι Ρωμαίοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 11’, με εκτέλεση φάουλ, για να βάλει δύσκολα στους «πράσινους».

Οσο περνούσε η ώρα, όμως, ο Παναθηναϊκός με μπροστάρη τον Σωτήρη Νίνη, ο οποίος έκανε ό, τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο, ανέβαινε και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια στο 40’, όταν ο μικρός κέρδισε πέναλτι, με τον Σισέ να εκτελεί και να γράφει το 1-1.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Νίνης, με… χορευτικό, έστειλε την μπάλα για το 1-2, ενώ λίγο αργότερα, ο ίδιος παίκτης με κλέψιμο και καταπληκτική μπαλιά στον ανοικτό χώρο, βρήκε τον Σισέ, ο οποίος απέφυγε τον Ντόνι και πλάσαρε για το 1-3, μέσα σε παροξυσμό από τους οπαδούς της ομάδας.

Δείτε LIVE από την εξέδρα του γκολ του Σισέ.

Η Ρόμα, το μόνο που κατάφερε, ήταν να μειώσει στο τελικό 2-3. Ο Παναθηναϊκός πήρε ένα ακόμη μεγάλο ευρωπαϊκό «διπλό», κόντρα στη φορμαρισμένη Ρόμα και προκρίθηκε στους «16» του Europa League. Αυτή ήταν η πιο πρόσφατη μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά του «πρέσβη»…

[jwplayer mediaid=”11130″]

Διαιτητής: Μπρούνο Παϊσάο (Πορτογαλία) 
Κίτρινες: Ντε Ρόσι, Κασέτι, Μεξές – Κατσουράνης, Μαρίνος, Βύντρα, Σισέ 
Κόκκινες: Κατσουράνης (90΄ δεύτερη κίτρινη) 
Οι συνθέσεις
Ρόμα (Κλαούντιο Ρανιέρι): Ντόνι, Ζουάν Μεξές, Βούτσινιτς, Ταντέι, Ντε Ρόσι, Ρίισε, Περότα, Τσέρτσι (67΄ Μενέ), Μπρίγκι (46΄ Μπαπτίστα), Κασέτι 
Παναθηναϊκός (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας, Σαριέγκι, Νίνης (72΄ Ζιλμπέρτο Σίλβα), Καντέ, Σισέ (90΄+ Χριστοδουλόπουλος), Σαλπιγγίδης (87΄ Λέτο), Μαρίνος, Σιμάο, Βίντρα, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος

[jwplayer mediaid=”11131″]

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE