ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λάσμε: «Θα ταιριάξει ο Ράιτ»

Ο Στεφάν Λάσμε μιλάει αποκλειστικά στο panathinaikos24.gr, δηλώνοντας εντυπωσιασμένος από τον Ζακ Ράιτ, ενώ αναφέρεται και στη νίκη επί του Πανιωνίου.

Λάσμε: «Θα ταιριάξει ο Ράιτ»

Ο Αμερικανός σέντερ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του τριφυλλιού, στην εν λόγω αναμέτρηση, σημειώνοντας 14 πόντους με 6/6 δίποντα, 2/2 βολές, ενώ μάζεψε και 4… σκουπίδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στεφάν Λάσμε στο panathinaikos24.gr:

«Ο Πανιώνιος είναι σκληρή ομάδα και ειδικά όταν παίζει στην έδρα του. Είχαμε χάσει πέρυσι εδώ και ήταν μεγάλη πρόκληση για μας να φύγουμε σήμερα νικηφόρα από τη Νέα Σμύρνη.

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ο αντίπαλός μας έπαιξε πολύ καλά και ειδικά ο Μακ Κόλουμ ο οποίος πήγε να γυρίσει το ματς με κάποια κρίσιμα σουτ που έβαλε. Κάναμε και εμείς από την πλευρά μας πολλά λάθη, όμως στο τέλος δείξαμε συγκέντρωση και με καλή άμυνα, καταφέραμε να πάρουμε την πολύτιμη νίκη. Ο προπονητής μας έκανε εξαιρετική δουλειά και φτάσαμε στο στόχο μας».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.255 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την πρώτη εμφάνιση του Ζακ Ράιτ είπε:

«Ήταν το πρώτο του παιχνίδι με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και πιστεύω ότι τα πήγε πολύ καλά. Όλοι στην ομάδα είμαστε εντυπωσιασμένοι μαζί του. Πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα ταιριάξει με την αγωνιστική φιλοσοφία του Παναθηναϊκού».

Για την ατμόσφαιρα στο κλειστό της Οδού Αρτάκης, αλλά και τα αντικείμενα που δέχτηκαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού με το σφύριγμα της λήξης, πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια, δεν έκρυψε ότι: «Ήταν επικίνδυνη. Ξέρουμε ότι οι οπαδοί του Πανιωνίου είναι ιδιαίτερα… εκδηλωτικοί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.