ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα…

Ομολογώ πως μεσημεράκι στη Λεωφόρο για μπαλίτσα, λόγω ηλικίας δεν είχα προλάβει να δω ως την Κυριακή, άκουσα όμως κατευθυνόμενος στο γήπεδο διάφορους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, να λένε και να εκδηλώνουν τα συναισθήματά τους, σε φίλους, συγγενείς κλπ.

Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα…

Συναισθήματα που δείχνουν αγάπη, για το σύλλογο που μεγάλωσαν, ανδρώθηκαν και θα συνεχίσουν να ταυτίζουν την καθημερινότητά τους μ’ αυτόν.

Ως εδώ καλά και άγια όλα… η ομάδα μπορεί να έτρεξε, να ίδρωσε και να κατάφερε να βάλει έστω ένα γκολ, στις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε στο 1ο ημίχρονο, όμως δεν αποτελεί και πανάκεια γι’ όσα ακολούθησαν στο β’ μέρος του αγώνα, από το 70’ και μετά, που απλά και καθαρά, δεν είδα μπάλα και για τα όσα ακολούθησαν μετά το τέλος του ματς, που σίγουρα είναι κατακριτέα απ’ όλους ή σχεδόν απ’ όλους, αλλά δεν έγιναν χωρίς τις γνωστές προκλήσεις.

Λίγα λεπτά πριν τη σέντρα του αγώνα, κάνοντας μια βόλτα πέριξ της Λεωφόρου, έβλεπα αρκετό κόσμο, γυναίκες και παιδιά που περίμεναν να πάρουν τη θέση τους στην κερκίδα και πραγματικά θα ήθελα να μάθω πως ένιωσαν βλέποντας όλο το σκηνικό πολέμου που δημιουργήθηκε μετά, από τα ΜΑΤ και σία…

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.376 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κατέληξα όμως στο συμπέρασμα πως το γήπεδο από τον αγνό κόσμο του Παναθηναϊκού, δεν θα μπορέσουν να το κόψουν κάποιοι, είτε αυτοί λέγονται Δελφάκης, είτε λέγεται Αστυνομία, είτε όπως αλλιώς θέλετε.

Δεν θα προσπαθήσω να κάνω το άσπρο-μαύρο, όμως οι ενδείξεις που έχω, μου αφήνουν υπόνοιες για καταστάσεις που έχω δει και θα δω για πολλά χρόνια ακόμα.

Υ.Γ1 Διαβάζω και ακούω για διάφορα περίεργα, που συνέβησαν αυτή την αγωνιστική.. θα μείνω συντονισμένος γιατί τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμα, στο αγνό και άσπιλο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Υ.Γ2 Σεβασμό θα δείξω, σε όσους παλεύουν αντρίκεια και όχι με ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ την προσπάθεια που κάνουν για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Υ.Γ3. Πως γίνεται να καταγγέλλουν οι άνθρωποι του Εργοτέλη, διάφορα που έγιναν στη Λεωφόρο… και ερωτώμενοι από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, να απαντούν ότι δεν έγινε τίποτα..??

Υ.Γ4 Πράγματι έγιναν διάφορα εις βάρος του Πανιωνίου, χθες στο κλειστό της «Αρτάκης», τα οποία απ’ αυτή τη σελίδα αναφέρθηκαν και αυτό θα κάνω κάθε φορά που θα γίνονται τέτοιου είδους περιστατικά, αλλά το σύνθημα για το Διαμαντίδη και την οικογένειά του ακουγόταν σε όλο το ματς, δίχως να ενοχλεί κανένα από τους αρμόδιους της Λίγκας, αφού δεν αναφέρθηκε πουθενά… ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΙ ΑΥΤΑ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.