ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Αιδινιώτης: «Τώρα κοιτάμε μόνο την κορυφή»

Τι δήλωσε ο «δάσκαλος» Γιάννης Αιδινιώτης, μετά το τέλος της εκδήλωσης, χθες βράδυ στην αίθουσα πυγμαχίας, στη «Θύρα 5» του Απ. Νικολαΐδης.

Αιδινιώτης: «Τώρα κοιτάμε μόνο την κορυφή»

Μέσα σε έντονο συγκινησιακό κλίμα, πραγματοποιήθηκε το «restart» της πυγμαχίας, παρουσία πολλών φίλων του «τριφυλλιού».

Ο Γιάννης Αιδινιώτης, που βραβεύτηκε από τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ηλία Μιχαλαριά δήλωσε.

«Αυτός ο χώρος είναι γεμάτο συγκινήσεις και αναμνήσεις και θυμάμαι όταν πρωτοπάτησα το 1973, τους δασκάλους μου που μπόρεσα σήμερα να τους τιμήσω. Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη δύναμη, που ήταν διάσπαρτη και πλέον κοιτάμε μόνο την κορυφή μετά από τόσα που έχουμε τραβήξει, θέλουμε τα νέα παιδιά κοντά μας καθώς το μέλλον τους είναι εδώ και τους ανήκει».

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.169 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.