ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έτοιμος ο Εξάστερος!

Με τον Νίκο Παππά ετοιμοπόλεμο θα πετάξει την Τετάρτη το πρωί ο Παναθηναϊκός για Μιλάνο, ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με την Αρμάνι.

Έτοιμος ο Εξάστερος!

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο την Πέμπτη το βράδυ (27/2, 21:45) για την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου του TOP-16 της Euroleague.

Οι  «πράσινοι» με την θετική παράδοση που έχουν, αφού έχουν νικήσει επτά στα εννιά ματς είναι πανέτοιμοι για το «διπλό» μέσα στο Μιλάνο. Η αποστολή πετάει το πρωί της Τετάρτης, στη συνέχεια θα γίνει συνέντευξη Τύπου και θα διεξαχθεί η τελευταία προπόνηση.

Μοναδικός απών από το ματς θα είναι ο Ραμέλ Κάρι ο οποίος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες, καθώς υπέστη οστικό οίδημα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την περασμένη Πέμπτη (20/2).

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 25.169 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, ο Νίκος Παππάς προπονήθηκε –όπως αναμενόταν- και είναι ξανά στη διάθεση του Αργύρη Πεδουλάκη, μετά τις ενοχλήσεις  που είχε νιώσει.

Ντεμπούτο με την Εξάστερη στη Euroleague θα κάνει ο Ζακ Ράιτ ο οποίος έπαιξε και κόντρα στον Πανιώνιο και έδειξε έτοιμος να προσφέρει.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Ιταλοί αναμένεται να έχουν πάνω από 10.000 κόσμο στο πλευρό τους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.