ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Με κακοκαιρία στο Μιλάνο

Κάτω από έντονη βροχόπτωση και κρύο έφτασε στο Μιλάνο η αποστολή του Παναθηναϊκού ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Αρμάνι.

Με κακοκαιρία στο Μιλάνο

Οι «πράσινοι» με το που πάτησαν το πόδι τους στην Ιταλία συνάντησαν χειμωνιάτικες συνθήκες, εν αντιθέσει με αυτές που έφυγαν απ’ την Ελλάδα, ωστόσο αυτό δεν αλλάζει σε τίποτα τους στόχους και το «πρέπει» που υπάρχει για τη νίκη την Πέμπτη.

Οι γηπεδούχοι είναι πολύ δυνατοί στην έδρα τους, είναι αήττητοι εκεί στο top-16 (έχοντας διασύρει τον Ολυμπιακό με 81-51) και θα έχουν τη στήριξη περισσότερων από 10.000 φίλων τους, όπως έχει γίνει γνωστό από χθες.

Απ΄την άλλη, η ομάδα του Πεδουλάκη υπενθυμίζεται πως ταξίδεψε χωρίς τον τραυματία Κάρι, αλλά τον Παππά σε θέση ετοιμότητας. Ντεμπούτο θα κάνει στην Ευρωλίγκα και ο Ράιτ.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 25.171 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το απόγευμα θα γίνει η συνέντευξη Τύπου και η τελευταία προπόνηση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.