Ποδόσφαιρο

Αισιόδοξος για την άδεια ο Αλαφούζος!

Αισιόδοξος για την άδεια ο Αλαφούζος!

Τη βεβαιότητά του ότι ο Παναθηναϊκός θα λάβει αδειοδότηση και θα παίξει του χρόνου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, εξέφρασε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, μίλησε στο κανάλι της Nova, στο πλαίσιο της κοπής της πίτας του συνδέσμου παλαιμάχων.

Αναλυτικά:

«Την αγωνία αυτή (σ.σ. για την αδειοδότηση) την έχουν δημιουργήσει περισσότερο οι δημοσιογράφοι. Εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση. Δεν ξέρω αν η ΕΠΟ διέρρευσε αυτές τις κακές φήμες, που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Το βρίσκω ιδιαιτέρα προκλητικό να αντιμετωπίζεται με αυτό τον τρόπο ο Παναθηναϊκός και να δημιουργείται κλίμα, ειδικά αυτή την εποχή που βλέπουμε τι γίνεται στο ποδόσφαιρο. Το θεωρώ υποβολιμαίο»

Οσο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο κ. Αλαφούζος τόνισε: «Για το ντέρμπι θα μιλήσουμε μετά το παιχνίδι. Πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Αυτό νομίζω τα λέει όλα».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε, τιμήθηκαν μεταξύ άλλων οι Βαγγέλης Πανάκης, Γιάννης Αναστασίου, Γιάννης Αλαφούζος αλλά και οι Ζέκα (αρχηγός), Ρισβάνης (μέλος νέας γενιάς) ενώ το «παρών» έδωσαν νυν και πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Exit mobile version