Ποδόσφαιρο

Το πλάνο του Αναστασίου

Το πλάνο του Αναστασίου

Πιο συντηρητικά σκέφτεται να παρατάξει τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο ο Γιάννης Αναστασίου, που δύσκολα θα συμπεριλάβει στα πλάνα του τον Μέντες Ντα Σίλβα!

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πλησιάζει και ο Αναστασίου ήδη καταστρώνει τα πλάνα του για να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να φύγει με ό,τι καλύτερο απ’ το Φάληρο. Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, σκέφτεται να χρησιμοποιήσει πιο «σφιχτό» κέντρο και να το πάει πιο συντηρητικά.

Κάτι που σημάινει πως είναι πολύ πιθανό να αφήσει το 4-4-2 σε ρόμβο και να πάει σε ένα σχήμα 4-4-1-1 που θα του δώσει τη δυνατότητα να αποκτήσει τον έλεγχο στο κέντρο. Σε ένα κέντρο που θεωρείται πολύ δύσκολο να δούμε τον Μέντες. Γιατί μπορεί ο Ολλανδός να επέστρεψε χθες στις προπονήσεις, ωστόσο έχει χάσει πολλές το τελευταίο διάστημα και έχει μείνει πίσω σε θέμα φυσικής κατάστασης.

Δίχως να ‘χει ανοίξει τα χαρτιά του ο κόουτς του Παναθηναϊκού, στην παρούσα φάση φαίνεται πως προβάδισμα για την ενδεκάδα έχουν οι εξής: Καπίνο κάτω απ’ την εστία, Νάνο αριστερά στην άμυνα, Τριανταφυλλόπουλος δεξιά, Σίλντενφελντ και Κουτρουμπής στόπερ. Στην τετράδα του κέντρου σκέφτεται να παρατάξει τους Λαγό, Ζέκα, Πράνιτς και Αμπεΐντ, με τους Ατζαγκούν, Καρέλη, Κλωναρίδη να διεκδικούν τη θέση πίσω απ’ τον μοναδικό προωθημένο, Μπεργκ!

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ