ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τακτική ενόψει ντέρμπι

Το βάρος στην τακτική έριξε ο Γιάννης Αναστασίου στη σημερινή προπόνηση, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Τακτική ενόψει ντέρμπι

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είναι στην ευχάριστη θέση να έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές, πλην του Εμίρ Μπαϊράμι, ο οποίος είναι στην πατρίδα του, έπειτα από σχετική άδεια που έχει πάρει.

Στα του προγράμματος της προπόνησης, εκτός από τη δουλειά στην τακτική, οι «πράσινοι» δούλεψαν αρκετά και στην κυκλοφορία της μπάλας. Η προπόνηση, αναλυτικά περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις πέντε εναντίον δύο, τακτική και κυκλοφορία, ενώ ολοκληρώθηκε με τελειώματα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.