ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ζούμε κι’ αναπνέουμε για το ντέρμπι»

Στη «δίψα» που υπάρχει στους παίκτες του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι, στάθηκε ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, με δηλώσεις του, στο περιθώριο της κοπής πίτας της ΠΑΕ.

«Ζούμε κι’ αναπνέουμε για το ντέρμπι»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κροάτη αμυντικού

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Είναι ένας πολύ δύσκολο παιχνίδι. Όλοι ζούμε και αναπνέουμε για αυτό το ματς. Θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα και θα βάλουμε τα δυνατά μας».

Για το αν είναι έτοιμοι οι αμυντικοί του Παναθηναϊκού να αντιμετωπίσουν τους επιθετικούς του Ολυμπιακού: «Είμαστε. Δεν τους φοβόμαστε…»

Για το αν είναι εξτρά κίνητρο η νίκη στο ντέρμπι: «Γι αυτό παίζουμε ποδόσφαιρο, για αυτά τα παιχνίδια. Αυτό είναι ένα απ’ αυτά. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.210 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν τους φοβίζει η νίκη του Ολυμπιακού επί της Μαν. Γιουνάιτεντ: «Οχι γιατί; Είναι μια καλή ομάδα. Αλλά στο σημερινό ποδόσφαιρο ο καθένας μπορεί να νικήσει τον οποιονδήποτε αν παίξει έξυπνα».

Από την πλευρά του ο Νίκος Μαρινάκης, τόνισε κι’ αυτός ότι η ομάδα δεν φοβάται τον Ολυμπιακό.

«Δεν μας φοβίζει, κάθε άλλο. Αυτό το παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Θα παίξουν και οι δυο ομάδες για να νικήσουν. Εμείς για να δώσουμε νίκη και χαρά στον κόσμο», τόνισε ο νεαρός ποδοσφαιριστής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.