ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Νίκη για εμάς και για τον κόσμο»!

Με ένα στόμια, μια φωνή τα δύο... όπλα της επίθεσης του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ και Μλάντεν Πέτριτς δίνουν το σύνθημα νίκης επί του Ολυμπιακού και υποκλίνονται στον κόσμο του τριφυλλιού!

«Νίκη για εμάς και για τον κόσμο»!

Αποσπάσματα των όσων είπαν οι δυο επιθετικοί του Παναθηναϊκού στην εκπομπή  «Γκολ χωρίς σύνορα» του ΣΚΑΪ με τον Νίκο Παγκάκη που θα προβληθεί το Σάββατο (1/3) στις 12:00.

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:

Mπεργκ: «Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι το οποίο περιμένει ο καθένας… Όλοι οι παίκτες το περιμένουν, όλοι οι οπαδοί ζουν και αναπνέουν γι αυτό. Επίσης, ακόμη και αυτοί που δεν είναι οπαδοί του Παναθηναϊκού περιμένουν πως και πως αυτόν τον αγώνα. Άπαντες θέλουν να δουν το παιχνίδι. Είναι σαφώς το μεγαλύτερο ντέρμπι στην Ελλάδα. Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Είναι δύσκολο ματς αλλά είναι από αυτά τα παιχνίδια που θες ως ποδοσφαιριστής να αγωνιστείς. Μεγάλο ματς απέναντι σε μια καλή ομάδα. Και το περιμένω πραγματικά ανυπόμονα. Στο τέλος γνωρίζουμε πως είναι τρεις βαθμοί αλλά επίσης, εμείς ξέρουμε πως θα πρόκειται για κάτι περισσότερο από τους τρεις βαθμούς, εάν καταφέρουμε και τους κερδίσουμε εκεί. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Είναι, πάντως, πολύ σκληρό εκτός έδρας ματς. Ανυπομονούμε, αλλά έχουμε καλό προαίσθημα στην ομάδα».

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.632 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέτριτς: «Εμένα είναι το πρώτο μου ντέρμπι. Και επίσης περιμένω αυτό το ματς με ιδιαίτερη ανυπομονησία. Είναι το μεγαλύτερο ματς της σεζόν. Μπορείς ήδη να νιώσεις εβδομάδες πριν, πόσο σημαντικό είναι για όλους αυτό το παιχνίδι. Μερικές φορές είναι δύσκολο να μείνεις συγκεντρωμένος σε άλλα ματς, γιατί όλοι μιλάνε πάντα για αυτό το ντέρμπι. Και όπως είπε Ο Μάρκους, θα τα δώσουμε όλα και ελπίζω να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκης Αισθανόμαστε πανέτοιμοι. Είχαμε μια καλή εβδομάδα να δουλέψουμε. Προπονούμαστε σκληρά για το ματς. Ο καθένας μας εστίασε σε αυτό το ματς. Είμαι σίγουρος θα έχουμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Η ψυχολογία, ελπίζω να παραμείνει καλή. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες στην ομάδα και είμαι σίγουρος πως θα είναι πολύ θερμή η ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Ελπίζω πως ο καθένας από εμάς θα είναι συγκεντρωμένος και θα κάνει το καλύτερο δυνατό για τη νίκη».

Για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού:

Πέτριτς: «Πριν υπογράψω είχα δει κάποια βίντεο στο youtube σχετικά με τους οπαδούς μας. Πολλοί οπαδοί έγραψαν στο facebook μου . Παρακολούθησα και μερικά βίντεο, δεν ξέρω πως λέγονται ακριβώς, βίντεο των Ultras και βρισκόντουσαν πάντα στα τοπ δέκα βίντεο της Ευρώπης. Ο Παναθηναϊκός ήταν πάντα μέσα σε αυτά τα τοπ τεν βίντεο. Αυτό δείχνει πολλά. Νομίζω έχουμε πραγματικά καλούς οπαδούς . Η ατμόσφαιρα είναι εκπληκτική όπως την έζησα απέξω. Στο πρώτο ματς που αγωνίστηκα με καλωσόρισαν και ανυπομονώ πάντα για το επόμενο παιχνίδι με αυτούς».

Μπεργκ: «Είναι πραγματικά εξαιρετικοί οι οπαδοί μας. Μπορείς να νιώσεις την καυτή ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Μας υποστηρίζουν σε κάθε παιχνίδι, είτε εντός η εκτός έδρας. Για εμάς είναι πραγματικά σημαντικό να συνεχίζουν έτσι . Και στα άσχημα αποτελέσματα ακόμη, συνεχίζουν να μας στηρίζουν και αυτό σημαίνει πολλά για εμάς . Εμείς δίνουμε τα πάντα στο γήπεδο και αυτοί επίσης δίνουν τα πάντα στην εξέδρα. Είναι φανταστικό»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.