ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Εννιά πράσινοι στο All Star Game

Έντονο θα είναι και φέτος το πράσινο... στοιχείο στο All Star Game που θα διεξαχθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο στα Χανιά.

Εννιά πράσινοι στο All Star Game

Πιο συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός θα εκπροσωπηθεί από οκτώ παίκτες και τον Αργύρη Πεδουλάκη. Πέντε θα είναι στην ομάδα των Ελλήνων και τρεις σε αυτή των ξένων.

Διαμαντίδης, Μπράμος, Παππάς, Φώτσης, Μαυροκεφαλίδης ανήκουν στην πρώτη κατηγορία, Ματσιούλις, Λάσμε και Γκιστ στη δεύτερη!

Ο τελευταίος μάλιστα θα διεκδικήσει και τον τίτλο στο διαγωνισμό καρφωμάτων όπου ελπίζει να… σπάσει τη ρακέτα και να το σηκώσει!

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 23.511 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η διοργάνωση είναι προγραμματισμένη για το διήμερο, 8-9 Μαρτίου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.