ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα «θέλω» του Αναστασίου

Στα σημεία-κλειδιά όπου οι παίκτες του θα πρέπει να δείξουν μεγάλη προσοχή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και έκανε «ιδιαίτερα» στον Μπεργκ.

Τα «θέλω» του Αναστασίου

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πλησιάζει και οι ρυθμοί της δουλειάς έχουν ανέβει για τα καλά στο Κορωπί. Ο Γιάννης Αναστασίου έχει μελετήσει πολύ τον «αιώνιο» αντίπαλο και έχει ήδη βρει τα δυνατά και αδύναμα στοιχεία του.

Γι’ αυτό και πέραν της δεδομένης συγκέντρωσης που έχει ζητήσει απ’ τους παίκτες του, έχει εστιάσει σε δύο σημεία. Στα στημένα των Πειραιωτών, όπου πιστεύει πως  ο αντίπαλος είναι πολύ δυνατός και θα πρέπει να υπάρξει σωστή αντιμετώπιση καθώς και στα άκρα του Ολυμπιακού, όπου θα χρειαστεί σωστή αλληλοκάλυψη και βοήθειες απ’ τα χαφ.

Ο τεχνικός του τριφυλλιού έδειξε στους «πράσινους» αρκετά βίντεο από αγώνες των «ερυθρολεύκων» χωρίς τον Μήτρογλου στην ενδεκάδα και φυσικά απ’ το ματς με τη Μαν. Γιουνάιτεντ.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.623 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα, έκανε και «ιδιαίτερα» στον Μπεργκ. «Κοίτα μην εκνευριστείς στο ματς και δώσεις δικαιώματα. Σε θέλω ήρεμο. Είσαι έμπειρο κι έξυπνο παιδί εσύ, κοίτα μην την πατήσουμε. Και κλοτσιές να φας, μην αντιδράσεις. Παίξε την μπάλα σου», φέρεται να του είπε, αφού πάνω του στηρίζει πολλά για το αυριανό ματς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.