ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπράμος: «Να μπαίνουμε δυνατά απ’ την αρχή»

Ο Μάικ Μπράμος με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του ΕΣΑΚΕ, τόνισε πως θα πρέπει να μπαίνουν δυνατά σε όλα τα ματς, απ’ την αρχή και να έχουν την προσοχή τους σε όλη τη διάρκεια των αγώνων.

Μπράμος: «Να μπαίνουμε δυνατά απ’ την αρχή»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

«Αγωνιστήκαμε πρόσφατα και πάλι με αντίπαλο τον Άρη, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και είναι μια ομάδα που γνωρίζουμε αρκετά καλά. Όπως και αυτοί άλλωστε γνωρίζουν εμάς. Στον τελικό είχαμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο και βελτιώσαμε την απόδοσή μας στο δεύτερο μισό του αγώνα. Κάτι αντίστοιχο κάναμε και στον αγώνα απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο. Αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε μια σταθερά καλή απόδοση και τα 40 λεπτά της αναμέτρησης. Θέλουμε μια καλή εμφάνιση, κατανοώντας ότι τα περιθώρια για λάθη στενεύουν, για εμάς, αλλά και για όλες τις ομάδες, όσο προχωρά η σεζόν».

 

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 51.847 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...