ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πεδουλάκης: “Μεγαλύτερη προσπάθεια απ’ όλους”

Ο Αργύρης Πεδουλάκης, μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με τον Αρη, τόνισε ότι χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια απ’ όλους...

Πεδουλάκης:

Ο Αργύρης Πεδουλάκης είπε αρχικά : “Ήταν ένα παιχνίδι που προσφερόταν για εμάς, για να τρέξουμε και να γυμναστούμε. Μοιράσαμε τον χρόνο και έπαιξαν όλοι, ενώ κάποιοι που είχαν παίξει αρκετά στα τελευταία παιχνίδια έπαιξαν λιγότερο”

Στη συνέχεια ο τεχνικός του Τριφυλλιού τόνισε: “Μετά το 30′ δώσαμε χρόνο και ευκαιρία σε νέα παιδιά να παίξουν μόνοι τους. Χωρίς τους παλιούς στην πεντάδα. Αυτό, όμως, που θέλω να πω είναι ότι χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια. Σε κλαμπ όπως ο Παναθηναϊκός τίποτα δεν είναι εύκολο. Εμείς όμως δίνουμε τις ευκαιρίες. Για κάποια παιδιά είναι οι πρώτες τους εμφανίσεις ή η πρώτη τους χρονιά. Καλή συνέχεια για την ομάδα του Άρη και εμείς… συνεχίζουμε”.

Σε ερώτηση που του έγινε για την απουσία του  Στεφάν Λάσμε είπε: “Ο Λασμέ είχε ένα πρόβλημα στο χέρι του δεν πιάνει την μπάλα ακόμα, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό. Έκανε προπόνηση και από την Τρίτη θα είναι μέσα”.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 25.180 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ταυτόχρονα στη συνέντευξη τύπου βρέθηκε και ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς από πλευράς παικτών του Παναθηναϊκού και δήλωσε τα εξής: “Είχαμε δύο μέρες να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με τον Άρη. Θέλαμε να δώσουμε το 100%, να τρέξουμε στο γήπεδο και να παίξουμε σκληρά και στα 40 λεπτά. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά για τα επόμενα παιχνίδια και εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα του Άρη”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.