ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπέργκ: «Αφιερωμένη στο λαό του Παναθηναϊκού»

Στον υπέροχο κόσμο του Παναθηναϊκού, αφιέρωσε τη νίκη και το σκορ ο Μάρκους Μπέργκ σε δηλώσεις του στη συνδρομητική τηλεόραση.

Μπέργκ: «Αφιερωμένη στο λαό του Παναθηναϊκού»

Στο λαό του Παναθηναϊκού, αφιέρωσε τη συνολική εμφάνιση της ομάδας και τα γκολ, ο Μάρκους Μπέργκ, ο οποίος εμφανώς ευχαριστημένος, μίλησε για την πίστη που διαθέτει αυτή η ομάδα και πως το απέδειξαν στο γήπεδο.

Για την εμφάνιση και τη νίκη

«Κάναμε μια πολύ μεγάλη νίκη, ασφαλώς και όλη η ομάδα πίστευε σε μια μεγάλη νίκη, σε ένα καλό αποτέλεσμα, παίκτες και προπονητής πιστεύαμε ότι μπορούμε να φύγουμε με τη νίκη, κάναμε τη δουλειά μας και φεύγουμε ευτυχισμένοι με τους τρεις βαθμούς».

Για την συνολική εικόνα στα εκτός έδρας

«Μπορούμε να σκοράρουμε περισσότερο εντός έδρας, ασφαλώς στο σπίτι μας αμύνονται πιο πολύ οι αντίπαλοι σε σχέση με τα εκτός έδρας, απόψε βρήκαμε χώρο για να παίξουμε την κόντρα επίθεση και ήμασταν καλοί τακτικά, αλλά μπορούμε να πάρουμε περισσότερους βαθμούς και στην έδρα μας».

Για την προσπάθεια στο 2ο γκολ

«Είχαμε συζητήσει και πριν τον αγώνα με τον προπονητή ότι θα είχαμε χώρο να παίξουμε κόντρα επίθεση. Ήξερα ότι θα έχω χώρο, βρήκα χώρο από την πάσα του Λαγού και την κατάλληλη στιγμή μπόρεσα να τελειώσω τη φάση. Ήταν κάτι που είχαμε σχεδιάσει».

Για την ευκαιρία που του έδωσε ο Παναθηναϊκός

«Ασφαλώς και είμαι ικανοποιημένος, αλλά περιμένω περισσότερα απ’ τον εαυτό μου. Τα κατάφερα απόψε και αυτό είναι καλό, αλλά θα ήθελα να βοηθήσω πιο πολύ την ομάδα».

Το καλύτερο όμως ο Σουηδός το άφησε για το τέλος, καθώς όπως είπε η νίκη ανήκει στον κόσμο.

«Στους οπαδούς μας. Πιστεύω ότι τους κάναμε χαρούμενους. Τώρα όμως πρέπει να δούμε τη συνέχεια και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι που είναι με τον Άρη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE