ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

Πορεία ως το Κορωπί

Μεγάλες στιγμές αναμένεται να ζήσει όλη η αποστολή του Παναθηναϊκού καθώς, οι φίλοι της ομάδας ετοιμάζουν πορεία κομβόι ως το Κορωπί για να αποθεώσουν του «θριαμβευτές» του Καραϊσκάκης.

Πορεία ως το Κορωπί

Η αποστολή των «πράσινων» θα κατευθυνθεί μέσω της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, εκεί που θα την συναντήσει πομπή οπαδών και με μηχανοκίνητη πορεία θα την συνοδεύσει ως το Κορωπί.

Ήδη στη Λεωφόρο έχουν συγκεντρωθεί πολλοί οπαδοί για να πανηγυρίσουν και αρκετοί εξ αυτών θ ακολουθήσουν  την πομπή για το Κορωπί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ

READ MORE