ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι γνωστοί σου Άσοι

Προσπάθειες να βραβευτεί η αήττητη ομάδα

Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός γίνονται προσπάθειες, προκειμένου στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Αρη να τιμηθεί η ομάδα που κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα.

Προσπάθειες να βραβευτεί η αήττητη ομάδα

Πρόκειται φυσικά για την ομάδα του Μπόμπεκ, που τη σεζόν 1963-64 πήρε τον τίτλο, δίχως να γνωρίσει την ήττα, όντας η ομάδα που το έχει καταφέρει στην Ελλάδα. Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» θέλουν να τιμήσουν στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας αυτή την ιστορική ομάδα του Παναθηναϊκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ