Ποδόσφαιρο

Πράνιτς: «Δεν το έχω ξαναζήσει»

Πράνιτς: «Δεν το έχω ξαναζήσει»

Στις συνθήκες «ζούγκλας» στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά και στην προετοιμασία για τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού στάθηκε ο Ντάνιελ Πράνιτς, μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του.

Αναλυτικά, ο Ντάνιελ Πράνιτς μίλησε στην κροατική «Vecernji List» για: 

-το κλίμα στο «Καραϊσκάκη»:  «Δεν έχω ξαναπαίξει σε τόσο δύσκολες συνθήκες. Όταν προηγηθήκαμε 2-0, ο Ολυμπιακός έχασε πέναλτι και ο προπονητής μας χτυπήθηκε στο κεφάλι από ένα κύπελλο. Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναζήσει. Μόλις ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη, τρέξαμε στα αποδυτήρια και αποχωρήσαμε από το γήπεδο με αστυνομική συνοδεία. Δεν έχω δει ξανά τόση αστυνομία σε αγώνα ποδοσφαίρου».

-το αν κινδύνεψε ο ίδιος:  «Ήμουν κοντά στις κερκίδες, αλλά ευτυχώς δεν εκτελούσα εγώ τα κόρνερ».

-τη νίκη του Παναθηναϊκού:  «Είχαμε προετοιμαστεί για να πάρουμε τη νίκη. Ξέραμε πως μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν περιμέναμε να κερδίσουμε με 3-0. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλή ομάδα, το είδαμε απέναντι στη Μαν. Γιουνάιτεντ, αλλά εμείς κάναμε το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς και δεν τους δώσαμε ευκαιρίες».

Οριστικό: Τηλεοπτικό ΜΠΑΜ από Αλαφούζο!
POPULAR NOW Οριστικό: Τηλεοπτικό ΜΠΑΜ από Αλαφούζο!

-την υποδοχή στο «Απήλιον»:  «Ο κόσμος μας το χάρηκε πάρα πολύ. Όταν επιστρέψαμε στο προπονητικό κέντρο, υπήρχαν 5.000 θεατές. Μέχρι να πάει 2-3 δεν μπορέσαμε να φύγουμε. Το γιόρταζαν σαν να πήραμε το Champions League».

-την περίεργη κόμμωση του:  «Όσο μεγαλώνω φαίνεται πως τρελαίνομαι και περισσότερο. Τα πάω καλά με αυτό το μαλλί, άρα δεν θα το αλλάξω».

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ