ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπέργκ: “Κάνω νέα αρχή με την εθνική”

Ο Μάρκους Μπέργκ σε δηλώσεις του, δεν έκρυψε τη χαρά του για την επιστροφή του στην αποστολή της εθνικής Σουηδίας και παράλληλα εξέφρασε τα συναισθήματά του, για τις εμπειρίες που είχε αγωνιζόμενος στη Γερμανία.

Μπέργκ:

Ο Σουηδός επιθετικός, κλήθηκε στην αποστολή της Σουηδίας, για το φιλικό απέναντι στην Τουρκία το βράδυ της Τετάρτης (5/3) και προπονήθηκε στο πλευρό του Ζλάταν  Ιμπραΐμοβιτς.

Για το γεγονός αυτό, τα σκανδιναβικά μέσα ενημέρωσης, έκαναν εκτενές ρεπορτάζ, για την επιστροφή του πράσινου «μπόμπερ» και με δηλώσεις του, το επιβεβαίωσε και ο ίδιος.

«Είναι ωραίο που επέστρεψα στην Εθνική, το περίμενα τον τελευταίο καιρό και νιώθω πολύ καλά. Έχω δουλέψει αρκετά και αυτό που θέλω τώρα, είναι να συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό και να έχω ανάλογη απόδοση», ήταν τα πρώτα λόγια του Μπέργκ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.495 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Νιώθεις ότι κάνεις μια νέα αρχή στην Εθνική;

Φυσικά. Είχα καιρό να αγωνιστώ στην Εθνική. Είμαι υγιής, προπονούμαι κανονικά και νιώθω ότι είναι μια νέα αρχή για μένα.

Έχεις αναγεννηθεί την φετινή σεζόν…

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που έχει συμβεί αυτό, το σημαντικότερο είναι ότι το τελευταίο εξάμηνο δεν είχα προβλήματα τραυματισμών. Κανένα απολύτως πρόβλημα. Έχω κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή, αποδίδω καλά, ενώ τονώθηκε και η αυτοπεποίθηση μου. Φροντίζω να κάνω καλές προπονήσεις για να είμαι πανέτοιμος σε κάθε αγώνα.

Τι διαφορετικό μπορείς να προσθέσεις στο παιχνίδι της Εθνικής Σουηδίας;

Ελπίζω να βοηθήσω στο σκοράρισμα, αυτό όμως που με ενδιαφέρει είναι να βοηθήσω την Εθνική με όποιον τρόπο μπορώ.

Πιστεύεις ότι θα έχεις χρόνο συμμετοχής στο φιλικό;

Δεν έχω ιδέα, ελπίζω όμως να έχω. Είμαι εδώ για να αγωνιστώ όσο αποφασίσει ο προπονητής.

Πόσο επηρεάστηκες από τα προβλήματα που αντιμετώπισες στο Αμβούργο;

Επηρεάστηκα σε μεγάλο βαθμό γιατί είναι διαφορετικό να είσαι τραυματίας και να μην αγωνίζεσαι, από το να είσαι υγιής και να μην έχεις χρόνο συμμετοχής. Όμως τώρα ζω το παρόν. Φυσικά αντιμετώπισα δυσκολίες στο Αμβούργο, όμως το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να συνεχίσεις την προσπάθεια. Αυτό έκανα και επέστρεψα στην Εθνική. Είναι δύσκολο να κοιτάς μπροστά και όχι πίσω.

Ότι έγινε, έγινε. Δεν ήταν η πιο χαρούμενη περίοδος αυτή που πέρασα στο Αμβούργο, όμως πλέον δεν νιώθω καταπιεσμένος και ποτέ δεν τα παράτησα. Τώρα πια αγωνίζομαι, έχω καλή απόδοση και νιώθω ωραία που είμαι ξανά στην Εθνική.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.