Παρασκήνια

Στο πλευρό του Ολαιτάν, Αναστασίου – Ατζαγκούν

Ο προπονητής του τριφυλλιού, Γιάννης Αναστασίου μαζί με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας, Αμπντούλ Ατζαγκούν, επισκέφθηκαν την Τρίτη το πρωί το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο Μάικλ Ολαιτάν.

Στο νοσοκομείο «Μετροπόλιταν» μετέβη σήμερα το πρωί ο Αναστασίου, για να δει από κοντά πως εξελίσσεται η υγεία του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, καθώς και να του μεταφέρει ευχές για ταχεία ανάρρωση.

Ο Αναστασίου συνομίλησε γι’ αρκετή ώρα με τον ποδοσφαιριστή και του μετέφερε τις ευχές και τις ανησυχίες, απ’ όλο τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό.

Μαζί με τον Αναστασίου, τον άτυχο ποδοσφαιριστή επισκέφθηκε και ο Αμπντούλ Ατζαγκούν, καθώς έχουν μια ιδιαίτερη φιλία οι δυο τους λόγω της κοινής τους καταγωγής.

Μάλιστα αυτή η κίνηση σχολιάστηκε με θαυμασμό από το περιβάλλον του Ολαιτάν και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ευχαρίστησε τους «Πράσινους» για την κίνησή τους.

Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αυτή είναι η δεύτερη κίνηση ανθρωπιάς προς τον άτυχο ποδοσφαιριστή, καθώς είχε προηγηθεί η ανθοδέσμη που έστειλε ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Αλαφούζος.

Πάνος Καραουλάνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Exit mobile version