ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μπάσκετ για τους μικρούς

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο και τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, από τη νέα χρονιά θα συνδιοργανώνει μαζί με άλλους συλλόγους, το τουρνουά μπάσκετ υποδομών.

Μπάσκετ για τους μικρούς

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Οργανωτική Επιτροπή του Τουρνουά Basketball Υποδομών:

“Το ΤΟΥΡΝΟΥΑ BASKETBALL ΥΠΟΔΟΜΩΝ που συνδιοργανώνουν για τρίτη φορά φέτος ο Π.Ο.Κ. ΕΣΠΕΡΟΣ και ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. εξελίσσεται με ιδιαίτερη επιτυχία.

Η επόμενη ημέρα αυτής της συνεργασίας φέρνει τη διεύρυνση σε επίπεδο οργανωτών και την πρωτοποριακή συνδιοργάνωση του επόμενου ΤΟΥΡΝΟΥΑ BASKETBALL ΥΠΟΔΟΜΩΝ από τέσσερις (4) ιστορικούς Συλλόγους:

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.709 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Π.Ο.Κ. ΕΣΠΕΡΟΣ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.

Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Φυσικά η επιτυχία του τουρνουά Basketball υποδομών, ανήκει σε όλους τους Συλλόγους που τιμούν με την παρουσία τους τη διοργάνωση. Εμείς από την πλευρά μας, πανίσχυροι πλέον ελπίζουμε ότι την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα προσπαθήσουμε για την ακόμα καλύτερη διεξαγωγή του”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.