Ερασιτέχνης

Λύγισε…

Λύγισε…

Πάλεψε αλλά ηττήθηκε ο αξιόμαχος Παναθηναϊκός με 10-5 από την Βουλιαγμένη στο κολυμβητήριο του Λαιμού, για τη 18η αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών.

Εξ’ αρχής ήταν δύσκολη αποστολή για τους πολίστες του Κώστα Λούδη που έπεσαν αξιόμαχα, στο ντέρμπι για τη 18η αγωνιστική για την Α1 πόλο ανδρών.

Το ματς

Καλύτερα μπήκε ο Παναθηναικός στο κολυμβητήριο του Λαιμού και θα μπορούσε να έχει προηγηθεί αρκετά νωρίς. Όμως κάτι τα δοκάρια και το χαμένο πέναλτι του Θεοδωρόπουλου, άφησαν τη Βουλιαγμένη να τελειώσει το 1ο οκτάλεπτο, προηγούμενη με 2-1.

Στις αρχές του 2ου οκταλέπτου, η Βουλιαγμένη διεύρυνε το προβάδισμά της στο 3-1, όμως αμέσως μετά ο Θεοδωρόπουλος, είχε την απάντηση μειώνοντας σε 3-2. Με τον Παναθηναικό να έχει μάλιστα και την ευκαιρία να ισοφαρίσει, όμως ξανά το δοκάρι σταμάτησε το σουτ του Δερμιτζάκη.

Η Βουλιαγμένη όμως αντέδρασε γρήγορα και με δυο γκολ, έκλεισε το ημίχρονο, με το σκορ στο 5-3.

Ξεπέρασε τα 7.400 μέλη ο Παναθηναϊκός!
POPULAR NOW Ξεπέρασε τα 7.400 μέλη ο Παναθηναϊκός!

Με την έναρξη του 3ου οκταλέπτου, η Βουλιαγμένη αύξησε τη διαφορά στα 3 γκολ, κάνοντας το σκορ 6-3.

Η συνέχεια ανήκε στους πράσινους που μείωσαν γρήγορα σε 6-4, όμως και πάλι η Βουλιαγμένη αντέδρασε και έκλεισε το οκτάλεπτο με το σκορ στο 7-4.

Με την έναρξη του 4ου οκταλέπτου, η Βουλιαγμένη άνοιξε την ψαλίδα του σκορ, ανεβάζοντας το δείκτη στο 9-5, με τον Παναθηναικό να μειώνει απλά με τον Κόχειλα σε 9-5 και αργότερα τη Βουλιαγμένη να πετυχαίνει το 10-5 και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 3-2, 2-1, 3-1

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Τεό Λοράντος): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης 2, Γούβης 1, Βελώνιας, Ελμισιάν, Κουλιεράκης, Αφρουδάκης Χρ. 3, Καρούντζος, Χρυσοσπάθης 1, Μιράλης 1, Τίγκας 2, Μασμανίδης, Ζερδεβάς, Ποταμιάνος, Καπετανάκης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κώστας Λούδης): Χρονόπουλος, Γκαράνης, Κόχειλας Ν. 1, Στελλάτος, Κουρλιάφτης, Θεοδωρόπουλος 2, Παπαδόγκωνας, Xατζηγούλας, Αφρουδάκης Γ. 2, Φώσκολος, Δερμιτζάκης, Σπυρόπουλος, Μιχαλόπουλος, Τζαβάρας, Γερακούδης.

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ