Ποδόσφαιρο

Προχωράει για Αμπέντ…

Προχωράει για Αμπέντ…

Ο Νίκος Νταμπίζας επέστρεψε απ’ την Αγγλία όπου είχε νέες συζητήσεις με τη Νιούκαστλ σχετικά με την παραμονή του Αμπέντ στον Παναθηναϊκό κι όχι μόνο...

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει τον Μεχντί Αμπέντ κι αυτό είναι δεδομένο. Και εδώ και καιρό γίνεται προσπάθεια προς αυτό το στόχο. Κι ο Νίκος Νταμπίζας εντείνει την… πίεση προς τη Νιούκαστλ.

Ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού βρέθηκε στην Αγγλία όπου είχε συζητήσεις με τους ανθρώπους των «καρακαξών» προκειμένου να συνεχιστούν οι διαβουλεύσεις, αφού ο παίκτης είναι δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο αγγλικός σύλλογος θα κάνει… restart στο ρόστερ του κι ενδεχομένως ο Αμπέντ να είναι μέσα σε αυτούς που θα «κοπούν» οριστικά, κάτι που φυσικά βολεύει τον Παναθηναϊκό.

Οι συζητήσεις συνεχίζονται, ο Αλγερινός είναι μια χαρά στην Ελλάδα, έχει τονίσει πως θέλει να μείνει, εφόσον βρεθεί η… φόρμουλα κι αυτήν αναζητούν οι «πράσινοι».

Οριστικό: Τηλεοπτικό ΜΠΑΜ από Αλαφούζο!
POPULAR NOW Οριστικό: Τηλεοπτικό ΜΠΑΜ από Αλαφούζο!

Πέραν όμως του 22χρονου άσου, ο Νταμπίζας φέρεται στο ταξίδι του να είχε επαφές και γι’ άλλους στόχους, όπως ο Ρομέν Αμαλφιτανό που είχε ακουστεί παλιότερα και ο Μαρβό που επίσης δεν φαίνεται να υπολογίζονται στη Νιούκαστλ.

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ