Ποδόσφαιρο

Προχωράει για Αμπέντ…

Προχωράει για Αμπέντ…

Ο Νίκος Νταμπίζας επέστρεψε απ’ την Αγγλία όπου είχε νέες συζητήσεις με τη Νιούκαστλ σχετικά με την παραμονή του Αμπέντ στον Παναθηναϊκό κι όχι μόνο...

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει τον Μεχντί Αμπέντ κι αυτό είναι δεδομένο. Και εδώ και καιρό γίνεται προσπάθεια προς αυτό το στόχο. Κι ο Νίκος Νταμπίζας εντείνει την… πίεση προς τη Νιούκαστλ.

Ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού βρέθηκε στην Αγγλία όπου είχε συζητήσεις με τους ανθρώπους των «καρακαξών» προκειμένου να συνεχιστούν οι διαβουλεύσεις, αφού ο παίκτης είναι δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο αγγλικός σύλλογος θα κάνει… restart στο ρόστερ του κι ενδεχομένως ο Αμπέντ να είναι μέσα σε αυτούς που θα «κοπούν» οριστικά, κάτι που φυσικά βολεύει τον Παναθηναϊκό.

Οι συζητήσεις συνεχίζονται, ο Αλγερινός είναι μια χαρά στην Ελλάδα, έχει τονίσει πως θέλει να μείνει, εφόσον βρεθεί η… φόρμουλα κι αυτήν αναζητούν οι «πράσινοι».

Πέραν όμως του 22χρονου άσου, ο Νταμπίζας φέρεται στο ταξίδι του να είχε επαφές και γι’ άλλους στόχους, όπως ο Ρομέν Αμαλφιτανό που είχε ακουστεί παλιότερα και ο Μαρβό που επίσης δεν φαίνεται να υπολογίζονται στη Νιούκαστλ.

Exit mobile version