ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μανωλόπουλος: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Για τον αγώνα κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα έγραψε στο προσωπικό του blog, ο άμεσος συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Μανωλόπουλος: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο blog του στο επίσημο σάιτ της ΚΑΕ (www.paobc.gr):

«Καλησπέρα σε όλους,

Έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι για την Ευρωλίγκα και το ΤΟΡ-16, μια φάση αγώνων που η λέξη «εύκολο» ματς δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο κανενός. Απομένουν ουσιαστικά έξι παιχνίδια για την ολοκλήρωση αυτού του μίνι Πρωταθλήματος των 14 αγώνων και δεν χωράει ούτε δευτερόλεπτο χαλάρωσης, όχι μόνο από τη δική μας πλευρά αλλά από τις περισσότερες ομάδες που μάχονται για τους στόχους τους. Είναι, εξάλλου, τέτοια η κατάσταση στον όμιλο μας που καταλαβαίνουμε όλοι τη σημαντικότητα όλων των παιχνιδιών.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.460 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Λαμποράλ είναι μια ομάδα που αρέσκεται να τρέχει πολύ στον αιφνιδιασμό.

Ειδικά στα τελευταία παιχνίδια έχει ανοίξει τον ρυθμό της και πάει πολλές επιθέσεις σε πρωτεύοντα και δευτερεύοντα αιφνιδιασμό. Διαθέτει παίκτες που δημιουργούν, όπως ο Ερτέλ, έχει σαφώς παίκτες σημεία αναφοράς στο παιχνίδι της, όπως ο Νοτσιόνι, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι μια ομάδα – ρυθμού. Στην άμυνα επιλέγει να αμυνθεί στο μισό γήπεδο, δεν απλώνεται δηλαδή σε όλο το γήπεδο όπως μπορεί να έκανε στο παρελθόν και γενικά είναι ένας αντίπαλος που πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα.

Εμείς, από την πλευρά μας, δεν θέλουμε σε κανένα σημείο του αγώνα να χάσουμε τη συγκέντρωση μας και να ξεφύγουμε από τον αγωνιστικό μας στόχο. Η άμυνα είναι το σημείο που μας δίνει την ενέργεια μας στο παιχνίδι και σε αυτό το κομμάτι θέλουμε ν’ αποφύγουμε λάθη, ενώ στην επίθεση να «χτυπήσουμε» σε όλα εκείνα τα σημεία που έχουμε προετοιμάσει το παιχνίδι.

Τις τελευταίες ημέρες έχουμε κάνει δυνατές προπονήσεις, σαφώς και έχουμε αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα τραυματισμών, αλλά σε κάθε περίπτωση είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε ένα πρόσωπο απόλυτης συγκέντρωσης σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι και με τη βοήθεια του κόσμου μας, ο οποίος μας στηρίζει όπου και αν παίζουμε, να φτάσουμε στον στόχο μας.

Τα ξαναλέμε σύντομα,

Σωτήρης».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.