Ποδόσφαιρο

Respect!

Respect!

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, κατανοώντας την οικονομική κατάσταση, δεν δέχονται πριμ για τη νίκη επί του ΟΣΦΠ και συμφωνήθηκε να μοιραστούν ένα ποσό όλοι στην ομάδα, μόνο σε περίπτωση κατάκτησης Κυπέλλου.

Μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έγινε συζήτηση μεταξύ ποδοσφαιριστών, τεχνικού τιμ και διοίκησης. Το θέμα ήταν αν θα υπάρξει κάποιο πριμ για τον θρίαμβο στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι παίκτες, λοιπόν, από μόνοι τους είπαν ότι αφενός η τωρινή κατάσταση στην ομάδα με τις περικοπές μισθών και τις αποχωρήσεις δεν δικαιολογεί το να ζητήσει κανείς έξτρα πριμ και αφετέρου η νίκη που επετεύχθη είναι τεράστια, αλλά είναι κυρίως γοήτρου και δεν επιφέρει κάποιο έξτρα έσοδο για την ομάδα!

Αυτό που συμφωνήθηκε είναι να υπάρξει ένα ποσό που θα μοιραστεί σε όλη την ομάδα (μέχρι τον «τελευταίο» υπάλληλο δηλαδή), μόνο στην περίπτωση κατάκτησης του Κυπέλλου, κάτι  που θα φέρει οικονομικά οφέλη στην ΠΑΕ.

Είναι κατανοητό ότι με την παραπάνω κίνηση, οι ποδοσφαιριστές βάζουν πλάτη στην ομάδα και αποδεικνύεται ξανά ότι στον Παναθηναϊκό όλοι λειτουργούν σαν σύνολο, κάτι το οποίο δεν έχει ξαναγίνει στο παρελθόν…

Οριστικό: Τηλεοπτικό ΜΠΑΜ από Αλαφούζο!
POPULAR NOW Οριστικό: Τηλεοπτικό ΜΠΑΜ από Αλαφούζο!

 

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ