ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πεδουλάκης: « Κανένα ματς εύκολο»

Στις δυσκολίες της αυριανής αναμέτρησης με τη Λαμποράλ Κούτσα στάθηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του ματς.

Πεδουλάκης: « Κανένα ματς εύκολο»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου

Για το κατά πόσο θα είναι εύκολο το ματς, σχετικά με την εικόνα των Ισπανών στον ε’ όμιλο: «Έχει αποδειχθεί πως δεν υπάρχει εύκολο βράδυ στην Ευρωλίγκα. Πρέπει να ‘σαι συγκεντρωμένος, θα πρέπει να καταναλώσεις ενέργεια για να μπορέσεις να φτάσεις στη νίκη. Η Λαμποράλ Κούτσα σίγουρα έχει μείνει πίσω, όμως έχει ένα πλεονέκτημα ότι δεν έχει τίποτα να χάσει. Δεν θα έχει καμία πίεση, άρα πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος και να επιβάλλεις το ρυθμό σου, ώστε να μπορέσεις, να την βγάλεις απ’ το ρυθμό της. Δεν έχει να χάσει τίποτα».

Αν υπάρχουν διαφορές στα ματς, αφού αυτό θα είναι το 4ο ανάμεσα στις δύο ομάδες: «Έτσι όπως έχει γίνει η ζωή μας, μέσα απ’ τα ηλεκτρονικά δεν υπάρχουν μυστικά. Το σκάουτινγκ είναι πολύ διαδεδομένο, υπάρχουν πράγματα που μπορείς να δεις. Δεν υπάρχουν μεγάλα μυστικά. Όσον αφορά τις διαφοροποιήσεις, έχει αλλάξει και ρόστερ. Στα τέσσερα παιχνίδια, που την έχουμε αντιμετωπίσει, έχει διαφορετικό ρόστερ σε κάθε παιχνίδι σχεδόν. Δύο-τρεις προσθαφαιρέσεις έχει κάθε φορά».

Για τον Ζακ Ράιτ: «Το παιδί είναι ακόμα στην ενσωμάτωση να καταλάβει πώς παίζει ο Παναθηναϊκός. Το βασικό στοιχείο που μας δίνει είναι ότι μπορεί να ανοίξει το παιχνίδι μας και να εκμεταλλευτεί τους γρήγορους ψηλούς μας. Είναι πολύ σημαντικό γιατί μας δίνει κάποιους εύκολους πόντους, κάποιες εύκολες δημιουργίες και το αποτελεσματικό για εμάς είναι ότι ο χρόνος των γκαρντ ή αν κάποιος δεν είναι σε καλή ημέρα μας δίνει περισσότερες λύσεις, όπως έγινε και στην Αρμάνι Μιλάνο. Εκεί βοήθησε, είχαμε 1-2 παιδιά που δεν ήταν σε καλή ημέρα και βοήθησε αρκετά στο να επανέλθουμε στο ματς και να ‘μαστε μέχρι το τέλος και να κριθεί στις λεπτομέρειες».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 35.749 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...