ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ελλάς, Ευρώπη, Παναθηναϊκός

Το… παγοθραυστικό του Μητσάρα (video)

Σαν σήμερα ο Παναθηναϊκός έβαζε τις βάσεις για την πρόκριση του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Πρωταθλητριών επικρατώντας με 1-0 επί της Γκέτεμποργκ στο "Ούλεβι".

Το... παγοθραυστικό του Μητσάρα (video)

Ηταν  6 Μαρτίου του 1985, όταν το «Τριφύλλι» αντιμετώπιζε την πανίσχυρη Γκέτεμποργκ, στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου πρωταθλητριών της σεζόν 1984-85. Τα «τρομερά παιδιά» του Γιάτσεκ Γκμοχ, έγραψαν ιστορία, με ένα μεγάλο «διπλό».

«Δράστης» ο Δημήτρης Σαραβάκος, ο οποίος με εκτέλεση πέναλτι, διαμόρφωσε το τελικό 0-1, με τον Παναθηναϊκό να βάζει τις βάσεις για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο  Γιάτσεκ Γκμοχ δήλωσε μετά το παιχνίδι: «Τη μεγάλη νίκη την πήραν οι ποδοσφαιριστές, που έδωσαν και την ψυχή τους για να το καταφέρουν. Δεν υπάρχει λόγος να αμφισβητήσει κάποιος το πέναλτι με το οποίο πήραμε τη νίκη. Πρέπει να προσέξουμε στον επαναληπτικό».

Οι συνθέσεις:

Γκέτεμποργκ (Μπένγκστον): Βέρνερσον, Τορντ Χόλμγκρεν, Λάρσον, Κούλμπερκ Φρέντρικσον, Έκστρομ (71΄ Ρόλαντ Νίλσον) Κάρλσον, Πέτερσον, Τόμι Χόλμγκρεν (77΄ Γιόχανσον), Γκρεν, Τόμπιορ Νίλσον.

Παναθηναϊκός (Γκμοχ): Λαφτσής, Ταράσης, Καρούλιας, Κυράστας, Ζάετς, Βονόρτας, Σαραβάκος (89΄Κάβουρας), Αντωνίου, Μαυρίδης, Γεροθόδωρος, Θ. Δημόπουλος.

[jwplayer mediaid=”11965″]

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE