ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

To μήνυμα του Μπράμος ενόψει του… τελικού!

Στα σημεία που θα κριθεί το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα επισήμανε με δηλώσεις του ο Μάικ Μπράμος.

To μήνυμα του Μπράμος ενόψει του... τελικού!

Ένα από τα πιο καθοριστικά παιχνίδια της φετινής σεζόν στην Ευρωλίγκα θα δώσει απόψε ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Λαμποράλ Κούτσα.

Ο παίκτης των “πρασίνων”, Μάικ Μπράμος, με δηλώσεις του στο κανάλι της ΚΑΕ στο youtube υπογράμμισε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να βγάλουν ενέργεια στο παρκέ, προκειμένου να έρθει η νίκη.

«Πρέπει να βγάλουμε μεγάλη ενέργεια στο παιχνίδι, να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα και να έχουμε καλό ρυθμό στην επίθεση. Αυτά θεωρώ ότι είναι τα τρία στοιχεία που θα πρέπει να έχουμε για να κερδίσουμε. Κάθε ομάδα στο Top 16 είναι δυνατή. Η Λαμποράλ έχει καλούς παίκτες και αν δεν είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, μπορούν να μας κερδίσουν. Οι φίλαθλοι είναι πάντα δίπλα μας και μας συμπαραστέκονται. Περιμένουμε και πάλι να γεμίσουν το γήπεδο» δήλωσε ο διεθνής φόργουορντ.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 25.180 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.