ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι γνωστοί σου Άσοι

Καραγκούνης: “Πάντα στην καρδιά μου ο Παναθηναϊκός”

Ο Γιώργος Καραγκούνης μίλησε για το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι, εκφράζοντας, για μια ακόμη φορά, την αγάπη του για την ομάδα.

Καραγκούνης:

Απόσπασμα των δηλώσεων του Γιώργου Καραγκούνη στον “Arena FM”

Για τον Παναθηναϊκό: “Ο Παναθηναϊκός είναι πάντα στην καρδιά μου. Πριν από δυο χρόνια πικράθηκα από ορισμένα πράγματα, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι πάνω από κάποιους που κάποτε ήταν στην διοίκηση της ομάδας και πήραν αποφάσεις. Είναι ωραίο να σε αγαπάει ο κόσμος και να θέλει την επιστροφή σου στην ομάδα που καταξιώθηκες, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω”.

Για την κατάσταση στο ελληνικό πρωτάθλημα: “Δεν μου αρέσει να μιλάω άσχημα για το ελληνικό πρωτάθλημα γιατί έχω παίξει εκεί. Πρέπει να γυρίσει ο κόσμος στο γήπεδο. Όλοι μαζί θα πρέπει να κάνουμε κάτι να βελτιώνεται το ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει και οι ποδοσφαιριστές και ο κόσμος αγαπάει το άθλημα. Κάτι πρέπει να γίνει για να μην βλέπουμε τις άδειες θέσεις στις κερκίδες, να υπάρξει ανταγωνισμός και να μην ξεφεύγει μια ομάδα 20 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Πρέπει να βελτιωθούν τα πράγματα και στην Β’ Εθνική. Διάβασα για μια ομάδα που κατέβηκε με 10 παίκτες και με τον τερματοφύλακα σέντερ φορ. Όταν δεν είναι καλό το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής πως μπορεί να είναι η κορυφαία κατηγορία;

Αν δούμε στην Αγγλία η Championship είναι το ίδιο ανταγωνιστική με την Premier League. Δεν μπορούμε απλά να παραπονιόμαστε, πρέπει να κάνουμε και κάτι. Πολλά πράγματα μπορούν να βελτιωθούν. Άλλο θα είναι ένα πρωτάθλημα με ένα δυνατό ΠΑΟΚ, που δεν θα είναι δεύτερος 20 βαθμούς πίσω, με δυνατούς τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ, τον Ηρακλή και τον Άρη”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ